Connect with us

Hír

Newtonnak még nem mondták meg, hogy ő lesz-e a kezdő

A Patriots az első körben draftolta az irányító Mac Jonest, azonban Bill Belichick főedző azóta tartja magát ahhoz az állásponthoz, hogy Cam Newton a kezdő – legalábbis a média előtt biztosan. Az alapszakasz szűk egy hónap múlva kezdődik, és az edzésbeszámolók alapján az újonc elég jól felvette a fonalat, az előszezonban is biztatóan mutatkozott be, úgyhogy el lehetett kezdeni spekulálni, hogy hamarabb jöhet az a hatalomátvétel, mint gondoltuk.

Cam Newtont kérdezték az újságírók a helyzetről, ő pedig elmondta, hogy őt Belichick nem tájékoztatta arról, hogy övé lenne a kezdő az első meccsen.

“Tudjátok, hogy nem mondott ki ilyesmit, úgyhogy nincs értelme ezt kérdezgetni. Én minden nap úgy jövök ki a pályára, hogy jobb akarok lenni. Ennyit tudok tenni. Ezt tudom befolyásolni. A holnapra próbálok koncentrálni, nem arra, hogy ki mit gondol az első hétről. Nem feltétlen érdekel, hogy ki fog kezdeni, engem az érdekel, hogy a lehető legjobbamat nyújtsam. És tudom, hogy Mac is így van vele, ahogy Brian is. Még nagyon sok minden fog történni az első hét előtt, úgyhogy én erre fókuszálok.”

– mondta az irányító a Boston Heraldnak.

Ha ma kezdődne a szezon, akkor szinte biztosan Newton lenne a Patriots kezdő QB-ja, azonban igaza van, hogy viszonylag sok idő van még a szezonnyitóig és sok minden fog történni addig – ez viszont jó eséllyel nem az ő malmára hajtja a vizet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!