Connect with us

Hír

Rodgers már tavaly ilyenkor azt hitte, hogy az lesz az utolsó éve a Packersnél

Nagyon úgy néz ki, hogy az idei lesz Aaron Rodgers utolsó éve a Packersnél. Biztosra azonban nem érdemes ezt venni, ugyanis ő már egy éve ilyenkor is azt hitte, hogy az utolsó szezonját kezdi meg zöld-sárgában.

“Tavaly ilyenkor úgy tekintettek a szezonra, hogy az lesz az utolsóm Green Bayben.”

– mondta a regnáló MVP Peter Kingnek.

2022-ről azonban egyelőre nem akart beszélni, egyelőre csak élvezi a focit.

“Tényleg imádom, amúgy nem is jöttem volna vissza. Sok dolog van, amit szeretek: a versenyzést, de az edzéseket is. Elég jó táborom van most. Tavaly kicsit lassan kezdtem, de aztán valami bekattant. Most szuper minden, nagyon jól érzem magam.”

Rodgers azt is elmondta, mennyire szereti a csapattársait, az edzői stábot, a GM-mel pedig most nem törődik, “teret hagy a fejlődésnek és a változásnak”. Most a szezonra fókuszál.

“A tavalyi tapasztalataim miatt már tudom, hogyan álljak ehhez az évhez. A hálával kezdődik az egész. Nincs keserű szájízem semmi miatt. Lehet nem értek egyet mindennel, ami történik, de hálás vagyok a városnak, a szervezetnek a lehetőségekért, amiket kaptam. Erre próbálok koncentrálni. Sok remek kapcsolatot ápolok a csapatnál, a szurkolók fantasztikusak. Már 16+ különleges éven vagyok túl. Hogy mit hoz a jövő? Ki tudja? Most arra fókuszálok, hogy milyen különleges ez a pillanat.”

Rodgers tehát Zen-módba kapcsolt erre a szezonra, a jövővel pedig majd csak akkor foglalkozik, ha véget ért a 2021-es idény.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!