Connect with us

Hír

Quandre Diggs is új szerződést akar, a héten már nem edzett

Amint megold a Seahawks egy problémát, rögtön jön egy újabb. Jamal Adams és Duane Brown után most épp Quandre Diggs kezdett egy kvázi holdoutba, ami annyit jelent, hogy addig nem hajlandó edzeni, amíg nem kap új szerződést.

Diggs a 2019-es alapszakasz közepén került a Seahawkshoz egy ötödik körért cserébe. A safety hamar beilleszkedett a csapat védelmébe, hét meccsen egyetlen TD-t sem engedett, viszont három INT-t is szerzett, tavaly pedig öt pick került a neve mellé, ráadásul futás ellen is jól teljesített. Egyértelműen túljátszotta az idei 6,1 millió dolláros (nem garantált) fizetését, ennek a másfélszeresét is könnyedén megkapná a piacon – érhető, hogy szeretne egy hosszabbítást.

Az más kérdés, hogy a Seahawks mit akar. Pete Carrollék ugyan meg tudtak egyezni Adamsszel, de Duane Brownnal egyelőre nem nagyon haladnak a tárgyalások, és hasonló a helyzet Diggsszel is. Nem valószínű, hogy a két sztár kihagyna alapszakaszmeccseket, de az a csapatnak sem jó, ha edzés nélkül, rozsdásan és kedvetlenül játszanának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!