Connect with us

Hír

Rob Gronkowski: Nagyszerű döntés volt visszatérni

Rob Gronkowski 2,5 éve jelentette be visszavonulását, hogy aztán a 2019-es szezon kiülése után visszatérjen Tom Brady hívására. Ugyan nem volt annyira domináns idénye, mint korábban megszokhattuk, de így is bajnoki címmel zárta a szezont – nem csoda, hogy nem bánta meg a döntését.

“Nagyszerű döntés volt visszatérni, nagyon hálás vagyok azért, hogy még mindig játszhatok. Néha persze fárasztó ez az egész, de összességében mindig kifizetődik. Most ráadásul az egész offseasont a csapattal tölthetem,  és emiatt úgy érzem, hogy sokkal jobban megy a játék, mint tavaly. Ég és föld a különbség az előző szezonhoz képest”

– nyilatkozta a tight end (via PFT).

A 32 éves, immáron négyszeres bajnok Rob Gronkowski tavaly 16 meccsen 623 yardot és hét TD-t szerzett, a rájátszásban pedig további 110 yardot és két TD-t tett be a közösbe, amiből 67 yard és két TD a Super Bowlon jött össze. A jelenlegi szerződése a 2021-es idény végéig szól, de mivel Bradynek még a 2022-es szezonra is van kontraktusa, ne lepődjünk meg, ha jövőre is kap Gronk egy hosszabbítást.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!