Connect with us

Hír

Rövidhírek: Cornerbacket cserélt el a Texans, safetyket igazolt a Titans, Allen Hurns megsérült

A Houston Texans elcserélte a cornerback Keion Crossent a New York Giants csapatához egy 2023-as hatodik körös pickért cserébe – írja Doug Kyed. Érdekesség, hogy Nick Caserio más másodszor cseréli el a játékost, ugyanis két éve a Patriotsból küldte el a Texanshoz. Crossen első sorban a special teamben hasznos játékos.


A Tennessee Titans leigazolt két veterán safetyt, Bradley McDougaldot és Clayton Geatherst – jelentette be a csapat. McDougald tavaly a Jetsben játszott, sérülése előtt kezdőként, korábban pedig megfordult a Chiefs, a Buccaneers és a Seahawks gárdáiban. Geathers tavaly opt outolt, előtte a Coltsban játszott öt éven keresztül. A Titansnél Kevin Byard helye biztos a kezdőben, de a másik safety posztért lehet versenyezni, Amani Hooker és Dane Cruikshank mellé érkezett most a két veterán.


Megsérült a csuklója Dolphins elkapójának, Allen Hurnsnek, és meg is kell műteni, így három hónap kihagyás vár rá – írja Adam Schefter. Hurns könnyen lehet, hogy be sem fért volna a Dolphins végső keretébe, így pedig lehet, hogy az egész évet ki kell hagynia a tavaly opt outoló játékosnak.


Már pár napos hír, de nem számoltunk eddig be arról, hogy a 49ers leigazolta a linebacker Mychal Kendrickset – írja Ian Rapoport. Kendricks bennfentes kereskedelem miatt kapott nemrég egy napos börtönbüntetést és három év felfüggesztettet, plusz 300 óra közmunkát.


A Steelers átalakította a védőfalember Stephon Tuitt szerződését, így $6,34 milliót szabadított fel a fizetési sapkában – írja az ESPN. Tuittnak még két évig érvényes a szerződése a csapatnál, jövőre akár hosszabbíthatnak is vele, hogy ismét lejjebb vigyék a cap hitjét.


Megsérült a Ravens csereirányítója, Trace McSorley, aki kezdőként lépett pályára a csapat első előszezonmeccsén – írja a PFT. A játékos állítólag úgy húzta meg a hátát, hogy egy dobozt akart felemelni – ezzel talán sokan tudunk azonosulni. Pár hét kihagyás vár rá.


A Lions tegnap kivágta a cornerback Alex Brownt, ami önmagában annyira nem lenne érdekes, hiszen roster végi játékosról van szó, azonban kiderült, hogy ittas vezetéssel vádolják, illetve nem-halálos, de súlyos sérüléssel járó autóbalesetet okozott – ráadásul csapattársa, Charlie Taumoepeau ült az anyósülésen és ő is megsérült (és őt is menesztették). Brown gyorsan hajtott, és a szembesávban közlekedett, ahol frontálisan ütközött egy másik autóval.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!