Connect with us

Hír

Rövidhírek: Többen kisebb sérülést szenvedtek, Rosen megint csapatot talált magának

Több kisebb-nagyobb sérülés történt a napokban, ezen kívül pár kivágásról is beszámolhatunk rövidhíreinkben, ahol kiderül az is, hol talált magának csapatot Josh Rosen.

Az éjszakai meccsen a Jaguars első körös futója, Travis Etienne lábfej-sérülést szenvedett, és Adam Schefter információi szerint egyelőre meg nem határozott időre kiesett, további tesztelések várnak rá. A Saintsnél hasonló a helyzet a tight end Adam Trautmannal, akit kiskocsin kellett levinni a pályáról. Egyelőre nála sem tudni, pontosan mennyi időre kényszerül a partvonal mellé.


A Jets idén igazolt linebackere, Jarrad Davis is sérülést szenvedett az előszezonban, ráadásul Robert Saleh elmondása szerint várhatóan a csapat 6. heti bye weekjéig a partvonal mellé szorul. A keretszűkítés után lehet majd IR-re tenni, ahol a szabályok szerint minimum 3 hetet kell majd töltenie és utána visszatérhet, amikor felépül. Kiesésével CJ Mosley mellett várhatóan az idei ötödik körös Jamien Sherwood kezdhet (vagy a hatodik körös Hamsah Nasirildeen vagy a 2019-es ötödik körös Blake Cashman).


A Cowboysnál COVID-IR-re kellett tenni több játékost is. A Texans elleni meccsük előtt kiderült, hogy a védőkoordinátor Dan Quinn és a védőfalember Carlos Watkins is pozitív mintát adott, tegnap pedig CeeDee Lamb (WR), Malik Hooker (S) és Israel Mukuamu (CB) is a COVID-IR-en kötött ki. Quinn, Watkins, Lamb és Hooker is be van oltva már, illetve Mukuamu is megkapta a két oltását, de nem telt még el a két hét ezt követően. Az oltott játékosok akkor térhetnek vissza a csapathoz, ha két negatív tesztet produkálnak 24 óra eltéréssel.


A Ramsnek újabb problémát okoznak a futók, ugyanis nem elég, hogy Cam Akers az egész szezonra kidőlt, most a cseréje, Darrell Henderson hüvelykujja is megsérült az edzésen. Jó hír, hogy várhatóan az első hétre felépül.


A Falcons igazolta le Josh Rosent, miután a 49ers menesztette, és miután Atlantában az eddigi csereirányító AJ McCarron az egész évre kidőlt. Rosen arra panaszkodott San Franciscóban, hogy kevés edzéslehetőséget kapott. Jelenleg egy Matt Ryan sérülésre van a kezdőtől.


A Brownsnál eldőlt a rúgókérdés, ugyanis Cody Parkey megsérült és IR-re is került, így nem léphet pályára a szezonban (a Browns színeiben legalábbis biztosan, ha felépül és kivágják, akkor máshol még szerencsét próbálhat). Így Chase McLaughlin lesz a clevelandiek kickere a szezonban.


A Chiefs a keretszűkítések közt kivágta a korábbi első körös passzsiettetőt, Taco Charltont.


A 49ersnél sérülést szenvedett a védőfalember Maurice Hurst és a linebacker Mychal Kendricks is, Kyle Shanahan elmondása szerint hosszabb időre kiestek.


A Bills sérültlistára tette a korábbi második körös guardot, Forrest Lampet, aki így kihagyja az évet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!