Connect with us

Hír

Sean Payton még nem nevez ki kezdő irányítót, de nehéz elképzelni, hogy ne Jameis Winston legyen az

A külső szemlélőnek teljesen egyértelmű, hogy Jameis Winston az éjszaka folyamán megnyerte magának a Saints kezdő irányító posztját. Egészen kiválóan játszott az ex-Buccaneer QB, a lőlapján 9/10, 123 yard, 2 TD szerepelt két gyönyörű hatpontossal. Sean Payton azonban egyelőre nem nevez meg kezdőt, írja Adam Schefter.

Peter King hétfőn reggel még arról számolt be, hogy a Cardinals elleni harmadik előszezonmeccs előtt szeretne döntést hozni Payton, a főedző azonban a Jaguars elleni meccs előtt az ESPN-es Lisa Saltersnek azt mondta, hogy nincs semmiféle időhöz kötve, az első forduló előtt elmondja majd, hogy Winston vagy Taysom Hill vezeti ki a Saintset a pályára.

Taysom Hill tegnap egyébként 11/20, 138 yard, TD statisztikát tudott felmutatni, és múlt héten az első csapattal sem tudott kiemelkedni. Az edzőtáborban állítólag fej-fej mellett haladtak, bár ott is kicsit Winston felé billent a mérleg nyelve a beat writerek szerint, de nem annyira meggyőzően, hogy Payton ne dönthessen egy Hill-féle offense mellett. Winston Jaguars elleni játéka viszont elégnek kellene lennie ahhoz, hogy megkapja a kezdőt. És egyébként ha így játszana egész szezonban, akkor simán esélyes lenne a csapat a rájátszásra is.

A Saints 19 nap múlva játszik a Packersszel hazai pályán, és abban van valami, hogy minél később nevezi ki a kezdőjét Payton, annál kevesebbet tud rá készülni az ellenfél.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!