Connect with us

Hír

Russell Wilson: Szükségünk van Duane Brownra a pályán

Russell Wilson a holtszezonban kerek-perec kimondta, hogy nem elég jó előtte a támadófal, és ezen bizony javítani kell, ha sikeresek akarnak lenni. Most épp kezdő bal oldali tackle-je és a falemberek legjobbja, Duane Brown holdoutol egy új szerződés reményében, az irányító pedig kvázi sürgeti a vezetőséget, hogy minél előbb oldják meg a helyzetet, ugyanis Brownra szükség van a pályán.

“Az, hogy Duane Brown nincs ott a pályán, elég nagy dolog, mert kétség kívül ő az egyik legjobb bal oldali tackle a ligában. Nincs nála atletikusabb, tehetségesebb. A kor meg csak egy szám, simán kinéz 28-30-nak is. Okos, fizikális, érti a játékot és őszintén, szerintem félnek is tőle az emberek, amikor ellene játszanak. Emellett még vezére is a csapatnak. Úgyhogy egyértelműen kell nekünk ő a pályára. Megoldást kell találnunk a helyzetre, mert szükségünk van Duane Brownra a pályán.”

– mondta Wilson, via ESPN.

A hamarosan 36 éves Brown a szerződése utolsó évébe lépett és szeretne magának egy fizetésemeléssel járó hosszabbítást. A left tackle tavaly a második legjobb volt az ESPN pass block win rate mutatójában és 2018 óta is az ötödik legjobb összesítésben. A Seahawksnak van még öt hete tető alá hozni a megállapodást (akkor kezdődik az alapszakasz), azonban mindeközben Jamal Adams hosszabbításával is foglalkozni kell, hiszen a safety szintén holdoutol egy új szerződés reményében (konkrétabban hold-inről van szó, hiszen ott van az edzőtáborban, csak nem vesz részt az edzéseken).

Tegnap egyébként nem csak Brown, hanem a három cseréje sem volt bevethető sérülések miatt (Jamarco Jones, Cedric Ogbuehi és Tommy Champion), így a hatodik körös újonc Stone Forsythe helyettesítette.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!