Connect with us

Hír

Seattle-ben nem csak Jamal Adams, hanem Duane Brown sem edz egy új szerződés reményében

Duane Brown továbbra is elégedetlen a szerződésével, így Jamal Adamshez hasonlóan kvázi átment Marshawn Lynch-be: ott van az edzőtáborban, hogy ne büntessék meg, csak épp nem edz, írja Adam Schefter. Gyakorlatilag ez az egyetlen lehetséges módja a holdoutnak, és ezt kvázi bármeddig lehet csinálni, így most a Seahawks térfelén pattog a labda.

A jelenleg 36 éves Brown a Texans 1/26-osa volt még 2008-ban és egészen 2017-ig volt a csapat játékosa. A liga egyik legjobb left tackle-jeként ugyanakkor nem volt elégedett sem a bérével, sem a houstoni menedzsmenttel, így 2017-ben holdoutba kezdett. Végül sikerült is kikényszerítenie egy cserét: miután kihagyta a szezon első hét fordulóját, a Texans elcserélte a Seahawkshoz, ahol kapott egy 3 éves, 36,5 millió dolláros szerződést.

Ebből a kontraktusból már csak egy év van hátra, idén 11,35 millió dollárt kereshet. Pusztán a játéka alapján ennek közel a dupláját is megkaphatná, ráadásul az egészből egy cent sem garantált, így érthető az elégedetlensége. Az már más kérdés, hogy a Seahawks mennyi potenciált lát még benne 36 évesen, bár manapság ez már nem kizáró ok, így benne van a pakliban egy maximum 2-3 éves hosszabbítás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!