Connect with us

Hír

A Texansnál még mindig nem akarják elcserélni Watsont és úgy gondolják, náluk fog játszani idén

Deshaun Watson helyzete továbbra is a levegőben lóg, több szempontból is. Most nem a jogi procedúrákról fogunk írni, hanem inkább a foci oldaláról, ugyanis Jay Glazer információi szerint a Texans jelenleg nem hívja vissza az irányító iránt érdeklődő csapatokat és Houstonban úgy hiszik, hogy Watson végül akarni fog náluk játszani idén. Hogy ezt mire alapozzák, az mondjuk jó kérdés.

A PFT mindeközben arról számolt be, hogy a Texans nem vitte lejjebb az árát Watsonnal kapcsolatban és mindig túl sokat kérnek kompenzációként a jogi ügyei ellenére. Lehet épp azért nem hívják már vissza az érdeklődőket, mert elegük van az alacsony ajánlatokból.

Watson mindeközben továbbra sem akar a csapatnál játszani, az edzőtáborban is csak azért van ott, hogy ne büntessék meg, de valójában az edzéseken nem vesz rendesen részt. A Texans pedig nagyon úgy tűnt az utóbbi pár hétben, hogy készen áll továbbadni irányítóján, és állítólag az Eagles és a Panthers is érdeklődik (sőt, olyan pletykák is voltak a napokban, hogy az Eagles közel áll Watson megszerzéséhez, de ezek végül kacsáknak bizonyultak).

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz ebből a történetből és mikor rendeződhetnek a dolgok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!