Connect with us

Hír

A Texansnál még mindig nem akarják elcserélni Watsont és úgy gondolják, náluk fog játszani idén

Deshaun Watson helyzete továbbra is a levegőben lóg, több szempontból is. Most nem a jogi procedúrákról fogunk írni, hanem inkább a foci oldaláról, ugyanis Jay Glazer információi szerint a Texans jelenleg nem hívja vissza az irányító iránt érdeklődő csapatokat és Houstonban úgy hiszik, hogy Watson végül akarni fog náluk játszani idén. Hogy ezt mire alapozzák, az mondjuk jó kérdés.

A PFT mindeközben arról számolt be, hogy a Texans nem vitte lejjebb az árát Watsonnal kapcsolatban és mindig túl sokat kérnek kompenzációként a jogi ügyei ellenére. Lehet épp azért nem hívják már vissza az érdeklődőket, mert elegük van az alacsony ajánlatokból.

Watson mindeközben továbbra sem akar a csapatnál játszani, az edzőtáborban is csak azért van ott, hogy ne büntessék meg, de valójában az edzéseken nem vesz rendesen részt. A Texans pedig nagyon úgy tűnt az utóbbi pár hétben, hogy készen áll továbbadni irányítóján, és állítólag az Eagles és a Panthers is érdeklődik (sőt, olyan pletykák is voltak a napokban, hogy az Eagles közel áll Watson megszerzéséhez, de ezek végül kacsáknak bizonyultak).

Nehéz megjósolni, hogy mi lesz ebből a történetből és mikor rendeződhetnek a dolgok.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ödönke
Ödönke
2021-08-07 11:42

Amíg a lyányokkal az ügye nem tisztázódik egy marék szotyit nem adnék érte. Bár vannak elmebeteg GMek a Ligában.

peter szabo
peter szabo
2021-08-07 19:42

A kérdés az, hogy a Houston mit akar. Példát statuálni, hogy vazze,kifizettem a pénzt, aztán mégy a 3.csapatba 2 évig, de itt többet senki nem fog szarozni velünk, és ezt a többi csapat is követi… Esetleg tényleg csak a bírósági ügy végére várnak, hogy mit lehet kimaxolni ebből a katyvaszból…

Fetyke
Fetyke
Reply to  peter szabo
2021-08-07 20:01

De miért kéne a 3. csapatba tenni Watsont. A legbiztosabb módja, hogy rávegyék az edzésre, ha kinevezik kezdő irányítónak. Edzetlenül k..va nagy pofonokat lehet ám kapni.

peter szabo
peter szabo
Reply to  peter szabo
2021-08-07 19:56

comment image

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x