Connect with us

Hír

TJ Watt is holdoutol egy új szerződés reményében

Mark Kaboly információi szerint a Steelers pass rushere, TJ Watt nem vesz részt az edzéseken, amíg nem kapja meg a jól megérdemelt szerződéshosszabbítását. A csapatnál az alapszakasz kezdetét jelölték meg határidőnek, amíg össze szeretnék hozni a hosszabbítást, Watt azonban nem akarja tovább kockáztatni egészségét, amíg nem kapja meg a nagy pénzt.

A liga egyik legjobb védője a szerződése utolsó évébe lép idén, az ötödik éves opcióján $10,089 milliót keresne. Ha nem sikerül megállapodni most, akkor jövőre minden bizonnyal franchise taget fog kapni, ami nem fog segíteni a viszonyon a felek közt, de talán ne szaladjunk még ennyire előre.

A liga legjobban fizetett védője jelenleg Joey Bosa évi $27 milliós fizetéssel (új pénzt tekintve), ezt minden bizonnyal túl fogja szárnyalni Watt új kontraktusa. A Steelersnek jelenleg körülbelül $12 milliónyi helye van a sapka alatt, ami a liga felső harmadába helyezi a gárdát, és ez az összeg simán elég ahhoz, hogy megoldják Watt hosszabbítását.

A 27 éves játékos négy év alatt 49,5 sacket ért el, háromszor lett Pro Bowler és az utóbbi két évben első csapatos All-Prónak is választották. Tavaly mindössze a harmadik játékos lett az utóbbi 15 évben, aki egy szezonban legalább 15 sacket, 23 negatív yardos szerelést és 41 QB hitet regisztrált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!