Connect with us

Hír

TJ Watt is holdoutol egy új szerződés reményében

Mark Kaboly információi szerint a Steelers pass rushere, TJ Watt nem vesz részt az edzéseken, amíg nem kapja meg a jól megérdemelt szerződéshosszabbítását. A csapatnál az alapszakasz kezdetét jelölték meg határidőnek, amíg össze szeretnék hozni a hosszabbítást, Watt azonban nem akarja tovább kockáztatni egészségét, amíg nem kapja meg a nagy pénzt.

A liga egyik legjobb védője a szerződése utolsó évébe lép idén, az ötödik éves opcióján $10,089 milliót keresne. Ha nem sikerül megállapodni most, akkor jövőre minden bizonnyal franchise taget fog kapni, ami nem fog segíteni a viszonyon a felek közt, de talán ne szaladjunk még ennyire előre.

A liga legjobban fizetett védője jelenleg Joey Bosa évi $27 milliós fizetéssel (új pénzt tekintve), ezt minden bizonnyal túl fogja szárnyalni Watt új kontraktusa. A Steelersnek jelenleg körülbelül $12 milliónyi helye van a sapka alatt, ami a liga felső harmadába helyezi a gárdát, és ez az összeg simán elég ahhoz, hogy megoldják Watt hosszabbítását.

A 27 éves játékos négy év alatt 49,5 sacket ért el, háromszor lett Pro Bowler és az utóbbi két évben első csapatos All-Prónak is választották. Tavaly mindössze a harmadik játékos lett az utóbbi 15 évben, aki egy szezonban legalább 15 sacket, 23 negatív yardos szerelést és 41 QB hitet regisztrált.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
frankovics.andras
frankovics.andras
2021-08-08 11:27

És a Dallas kiválasztja Taco Charlton-t… 🤯

Antal Kovacs
Antal Kovacs
2021-08-09 06:59

“Ha nem sikerül megállapodni most, akkor jövőre minden bizonnyal franchise taget fog kapni, ami nem fog segíteni a viszonyon a felek közt” – kinek jó ez a tag-elősdi? A játékosok nem szeretik, a csapatoknak időhúzásra jól jöhet, de ők is bele szoktak szaladni rossz döntésekbe ezzel. Mennyire fog hosszú távon megmaradni ez az opció?

katonadani
Reply to  Antal Kovacs
2021-08-09 08:00

még 8 évig legalább :D új CBA a legkorábbi időpont, amikor lehet ezen változtatni, de legutóbb sem volt téma igazából.

Antal Kovacs
Antal Kovacs
Reply to  katonadani
2021-08-09 08:29

hát felőlem maradhat, ha jó így a ligának, de amit látok, hogy a tag-ek kiosztásából általában valaki rossz szájízzel jön ki..

Józsi14
Józsi14
2021-08-09 06:13

Szerencsére a Steelers mgmt elég jó az ilyen szerződéses esetekben.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x