Connect with us

Hír

Michael Thomas hónapokig nem vette fel a telefont a Saintsnek

Michael Thomasnak meg kellett műteni a bokáját, így ki kell hagynia a szezon elejét. Azonban a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen meg lehetett volna előzni a mérkőzések kihagyását, amennyiben hamarabb sor kerül a műtétre – ezt pedig a Saints orvosai javasolták is.

Jeff Duncan információi szerint a csapatorvosok a szezont követően javasolták is Thomasnak, hogy kés alá feküdjön, az elkapó azonban kikért egy másodvéleményt. Ettől az orvostól azt az ajánlást kapta, hogy konzervatívan álljon a helyzethez és pihentetéssel rehabilitáljon. Thomasnak ez jobban tetszett, így ezt választotta, és végül a Saints is támogatta a döntésében. Megállapodtak bizonyos időpontokban, amikor a terv szerint Thomas bejelentkezik és megmutatja, hogyan is áll a felépüléssel.

Thomas viszont ezután nem válaszolt a Saints telefonhívásaira és kvázi eltűnt a föld színéről. Az erőnléti edző, az elkapóedző és Sean Payton főedző is próbálta elérni – sikertelenül.

Aztán mikor Thomas visszatért júniusban a csapathoz, akkor kiderült, hogy nincs rendben a bokája. Meg kellett műteni, ami 10-12 hetes rehabilitációt eredményez, így pedig ki kell hagynia a szezon elejét. Ez elkerülhető lett volna, ha Thomas marad a tervnél és bejelentkezik a megbeszélt időpontokban, hiszen akkor hamarabb kiderült volna a probléma és hamarabb meg lehetett volna ejteni a műtétet.

Ezt tudva még szerencséje is van Thomasnak, hogy nem büntette meg a csapat komolyabban, főleg figyelembe véve a tavalyi esetet, amikor az edzésen megütötte a defensive back CJ Gardner-Johnsont, amiért a csapat egy meccsre el is tiltotta.

Mindenesetre Thomas műtétjének elhalasztása komoly gondokat okoz a depth charton is, ugyanis borzasztóan néz ki a Saints elkapósora Tre’Quan Smith-szel és Marquez Callaway-jel a kezdőben. Akár Jameis Winston, akár Taysom Hill lesz a kezdő, nem lesz egyszerű dolga a levegőben, és várhatóan sokat fogják keresni a futó Alvin Kamarát, aki így messze a legjobb skill pozíciós játékosa a csapatnak.

16 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ThySoul
ThySoul
2021-08-08 05:59

Az utóbbi egy évben lett ilyen idióta nem?

ahanem
ahanem
Reply to  ThySoul
2021-08-10 12:05

Nem, eddig is az volt csak eddig nem volt ennyire szem előtt

pfefe8
pfefe8
2021-08-08 12:46

Hihetetlen ,hogy mit megengednek egyes játékosoknak(kluboktól függetlenül) maguknak és sajnos egyre többen. Nagyon rossz felé sodródik az nfl. Minél előbb rendet kell vágni a játékosok között.

Péter Polgár
Péter Polgár
2021-08-08 08:03

A tavalyi incidensek után most kellett volna kivágni.

frankovics.andras
frankovics.andras
Reply to  Péter Polgár
2021-08-08 11:25

Akarod mondani elcserélni egy futóra és egy második körre. 😂

Péter Polgár
Péter Polgár
Reply to  frankovics.andras
2021-08-09 15:06

Végülis… jobban járnak vele mint a kivágással. De Thomasnak azért jóval több van a számláján mint Hopkinsnak valaha is volt.

playmaker90
playmaker90
2021-08-09 00:40

Ő is megbolondult..

peter szabo
peter szabo
2021-08-08 16:45

Egy akármilyen munkahelyen,teszem azt targoncás vagy. Az üzemorvos látja hogy magas a vérnyomásod,enged még 1-2 hónapig dolgozni, azzal a feltétellel,hogy kezelteted magad, gyógyszert szedsz,stb… Aztán 1 hónap múlva balesetet csinálsz,(szenvedsz)mert beszédülsz a 200/150 vérnyomástól, mivel átbaxtál mindenkit,és tojtál az egészre. Hát nemhogy csak kirúgnak,megszexelnek,oszt még fizethetsz is. Tudomásom szerint,1 NFL csapat a játékos munkahelye. Miről van itt akkor szó?! Bár lehet,én vagyok a hülye…comment image

Fetyke
Fetyke
Reply to  peter szabo
2021-08-08 21:10

“Hát nemhogy csak kirúgnak,megszexelnek,oszt még fizethetsz is.”

Csak mondom, hogy egy rendesen bejelentett munkahelyen ez nem így működik. Nem csak hogy pénzt nem szedhet be tőled a munkáltató, de még csak ki sem rúghat. A szex természetesen megegyezés kérdése.
Sőt! Még a 100% táppénz is jár, hiszen üzemi baleset történt. 😊

peter szabo
peter szabo
Reply to  Fetyke
2021-08-09 05:52

Mivel csak úgy maradhatott dolgozni,hogy kezelteti a vérnyomás problémáit,de nem tette,így felelős a pali… Szerintem. Mert abból fakadóan történt a baleset. Mintha nem hordanád a védőszemüveget, pedig kötelező.

Fetyke
Fetyke
Reply to  peter szabo
2021-08-09 06:24

Hát nem… Elvben persze igazad van, de a munkajog ilyen esetekben nem a munkaadók oldalán áll.
Kezdjük azzal, hogy hiába felelős a pali, kártérítést a munkavállalótól csak egy esetben lehet kérni, ha szándékos bűncselekménnyel okoz kárt. Ahogy te is mondod, itt balesetről van szó, tehát nem lehet tőle kártérítést bevasalni.
De, ami a legfontosabb! A munkáltató vajon ellenőrizte e azt, hogy a munkavállaló kezelteti magát? Mert ha nem, akkor ő is felelős. Ha meg igen, akkor rosszul tette, tehát megint csak felelős. 😊

peter szabo
peter szabo
Reply to  Fetyke
2021-08-09 16:16

Hagyjuk a targoncást😁. Őt, (Thomast)állítólag próbálták”ellenőrizni”,bár a mai hír alapján lehet más a leányzó fekvése.

d zoli
d zoli
Reply to  peter szabo
2021-08-08 17:06

“they tolerate you. Untill they can replace you” /Shannon sharpe/

peter szabo
peter szabo
Reply to  d zoli
2021-08-08 17:24

Ez rendben is van. Ja, nem biztos. Amúgy jó a műsoruk Skipp-el 😊. Ám a kérdés: én vagyok a hülye?(ja, tudom… 🙃) Mert ha a világ top 1-5 targoncása az illető… ¯_(ツ)_/¯.

d zoli
d zoli
Reply to  peter szabo
2021-08-09 07:15

A top 5 targoncást lecserélni a 25865.-re nem jelent akkora minőségi visszaesést, mint top 10 receivert a 40.-re cserélni. Sokat elnéznek Thomasnak. És pörögnek a scoutok.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-08-09 08:49

Ez egy nem együttműködő rettenetesen amatőr hozzáállás. Sajnos elég megnézni a Ballers című dokumentumfilm sorozatot. Abból kiderül, hogy a játékosok java része 25-28 évesen is csak egy nagy gyerek sok pénzzel és rettenetesen drága játékszerekkel. Payton Manning vagy Tom Brady profi, de nekik minden lépésük az.
Sajnos bejátszik a szar gyerekkor, a tanulás és az otthoni neveltetés hiánya. Nem tehet róla feltétlenül, de attól még így van. Sajnos sok tehetséges sportoló csóró hülyegyerekként kezdni és gazdag hülyegyerekként folytatja, de elszegényedett hülyegyerekként végzi.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x