Connect with us

Hír

Michael Thomas hónapokig nem vette fel a telefont a Saintsnek

Michael Thomasnak meg kellett műteni a bokáját, így ki kell hagynia a szezon elejét. Azonban a helyzet nem ilyen egyszerű, hiszen meg lehetett volna előzni a mérkőzések kihagyását, amennyiben hamarabb sor kerül a műtétre – ezt pedig a Saints orvosai javasolták is.

Jeff Duncan információi szerint a csapatorvosok a szezont követően javasolták is Thomasnak, hogy kés alá feküdjön, az elkapó azonban kikért egy másodvéleményt. Ettől az orvostól azt az ajánlást kapta, hogy konzervatívan álljon a helyzethez és pihentetéssel rehabilitáljon. Thomasnak ez jobban tetszett, így ezt választotta, és végül a Saints is támogatta a döntésében. Megállapodtak bizonyos időpontokban, amikor a terv szerint Thomas bejelentkezik és megmutatja, hogyan is áll a felépüléssel.

Thomas viszont ezután nem válaszolt a Saints telefonhívásaira és kvázi eltűnt a föld színéről. Az erőnléti edző, az elkapóedző és Sean Payton főedző is próbálta elérni – sikertelenül.

Aztán mikor Thomas visszatért júniusban a csapathoz, akkor kiderült, hogy nincs rendben a bokája. Meg kellett műteni, ami 10-12 hetes rehabilitációt eredményez, így pedig ki kell hagynia a szezon elejét. Ez elkerülhető lett volna, ha Thomas marad a tervnél és bejelentkezik a megbeszélt időpontokban, hiszen akkor hamarabb kiderült volna a probléma és hamarabb meg lehetett volna ejteni a műtétet.

Ezt tudva még szerencséje is van Thomasnak, hogy nem büntette meg a csapat komolyabban, főleg figyelembe véve a tavalyi esetet, amikor az edzésen megütötte a defensive back CJ Gardner-Johnsont, amiért a csapat egy meccsre el is tiltotta.

Mindenesetre Thomas műtétjének elhalasztása komoly gondokat okoz a depth charton is, ugyanis borzasztóan néz ki a Saints elkapósora Tre’Quan Smith-szel és Marquez Callaway-jel a kezdőben. Akár Jameis Winston, akár Taysom Hill lesz a kezdő, nem lesz egyszerű dolga a levegőben, és várhatóan sokat fogják keresni a futó Alvin Kamarát, aki így messze a legjobb skill pozíciós játékosa a csapatnak.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!