Connect with us

Hír

TRADE: A Seahawks cornert szerzett a Texanstól

A csapatok szokatlanul aktívan boltolják el a roster végi játékosaikat, ezúttal a Seahawks és a Texans hozott össze egy kisebb üzletet: a Seattle egy 2023-as kondíciós hetedik körös pickért megkapta a corner John Reidet. Ezzel együtt a Hawks kivágta a szintén corner Pierre Desirt, majd leigazolta a csapatot korábban már megjárt tight end Luke Willsont.

Reid tavaly a Texans negyedik körös pickje volt, de újoncként csak 130 snapje volt CB-ként 13 meccsen. A védelemben a snapek mindössze 13 százalékán volt a pályán, míg a speciális egység snapek 22 százalékán kapott szerepet. Egy kvázi semmit érő 2023-as hetedik körös picket így is megér (ha kivágják, jó eséllyel semmit nem kell érte fizetni), kis szerencsével legalább egy korrekt special teamer lehet.

Ami Luke Willsont illeti: a 31 éves tight end 2013-ban a Seahawks ötödik köröse volt és egészen 2017-ig erősítette a csapatot. Utána Raiders, Lions, Seahawks, Ravens, Seahawks sorrendben váltogatta a csapatait, tavaly konkrétan kétszer is leigazolta a Seahawks. Egy vállalható csere lehet idén, már ha megéri a végső keretszűkítést.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!