Connect with us

Hír

Lamar Jackson: Erősen kétlem, hogy megtalálták volna az ellenszerem

Múlt héten Jeremy Fowler arról számolt be, hogy a ligában többen is úgy gondolják, hogy idén megtalálják Lamar Jackson ellenszerét, kitalálják hogyan kell megállítani. Erről kérdezték tegnap a Ravens irányítóját.

“Meglátjuk, de kétlem. Erősen kétlem.”

– válaszolt Jackson, via ESPN.

Jacksont már prospect kora óta negatív hangok követik, amerre jár. Egyesek nem is irányítóként tekintettek rá a draft előtt, hanem elkapóként, aztán újoncként meg futónak csúfolták. Erre 2019-ben ő lett a liga történetének legfiatalabb MVP-je úgy, hogy amellett, hogy megdöntötte az irányítók által futott yardok rekordját (1206), TD-passzokban is vezette a ligát (36). Tavaly Lamar és az egész offense visszaesett kicsit, és voltak meccsek, ahol sikerült őt és a támadósort limitálni, de ellenszert kitalálni azért egyelőre nem sikerült.

Az biztos, hogy a támadósornak a levegőben fejlődnie kell, és ahogy beszéltünk erről tegnapi Triple Coverage adásunkban is, elő kell lépniük Lamar mellett az elkapóknak és a támadókoordinátor Greg Romannek is, akik legalább annyira ludasok az eddigi problémákban, mint az irányító.

Ezt az előrelépést hátráltatja, hogy Jackson 10 napig nem volt elérhető, mert elkapta a koronavírust, emellett komoly sérüléshullám sújtja az elkapószekciót is, hiszen tegnap például a WR-ek fele nem tudott beöltözni az edzésre (Marquise Brown, Sammy Watkins, Rashod Bateman, Miles Boykin, James Proche, Deon Cain), hat bevethető elkapóból négy dratolatlan volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!