Connect with us

Hír

TRADE: Cornerbacket szerzett a Seahawks a Jaguarstól

A Seahawks nem áll kifejezetten jól cornerbackekkel, így most megpróbálta kicsit felfrissíteni a CB-sorát. A csapat ugyanis egy 2022-es hatodik körös pickért megszerezte a Jaguarstól a korábbi második körös Sidney Jonest – írja Brady Henderson.

Jones a Washington egyetemre járt annak idején, tehát most visszatér az államba, ráadásul legjobb játékát is akkor nyújtotta még, szóval lehet az ismerős környezet, klíma segíteni fog neki. A Seahawksnak minden segítség elkél a poszton, hiszen a második legrosszabbnak rangsoroltuk őket a nyáron az Ahkello Witherspoon, Tre Flowers, Tre Brown, John Reid névsorral, ami nem túl bizalomgerjesztő. Próbálkozni kell és reménykedni, hogy valaki, jelen esetben Jones beválik.

Jonest 2017-ben választotta ki az Eagles a második körben, ahová frissen összeszedett sérülése miatt csúszott a konszenzus top20-as tehetség. Philadelphiában három év alatt csak 22 meccsen tudott pályára lépni és azokon sem volt valami jó. Onnan igazolt Jacksonville-be, ahol hét meccsen kapott nagyobb szerepet és egy fokkal jobban is mutatott. A telített CB-sorban CJ Henderson, Shaquill Griffin, Tyson Campbell mögött azonban nem sok esélye volt jelentős játékidőt kiharcolni, így neki is jó hír ez a váltás.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!