Connect with us

Hír

A visszavonuláson gondolkodik Malcolm Butler

Malcolm Butlert idén szerezte meg a szabadügynökpiacon az Arizona Cardinals, azonban könnyen lehet, hogy a cornerback nem fog már pályára lépni az NFL-ben. Mike Garafolo információi szerint ugyanis egy személyes dolog miatt a héten távol maradt a csapattól, és ennek kapcsán komolyan gondolkodik a visszavonuláson. Josina Anderson is próbált utánajárni a miérteknek, azonban a forrásainak fogalma sincs, mi lehet a háttérben.

Butler egy évre $6 millióért írt alá Arizonába és a csapat első számú cornerének számít. Ha tényleg úgy dönt, hogy visszavonul, akkor az óriási lyukat hagy majd a Cardinals depth chartján, ugyanis akkor az első számú szélső cornerbackje a csapatnak a 32 éves, 2018 óta sérülések miatt pályára sem lépő Robert Alford lenne. Túloldalán a negyedik körös újonc Marco Wilson vagy a hatodik körös újonc Tay Gowan szerepelhetne, míg a slot pozíciót Byron Murphy bérelte ki magának (aki kényszerűségből akár ki is mozoghat a szélre, és akkor valaki más megy be középre). Jó eséllyel a Cardinals szerezne valakit a kivágottak közül vagy a trade blockról Butler pótlására, de minőségben nehéz lenne megfelelő helyettest találni (Richard Sherman esetleg?).

Butler draftolatlanként érkezett a ligába, a Patriotsszal két Super Bowlt is nyert, az egyiknek ő volt a hőse, mint arra mindenki emlékezhet. Négy év után távozott New Englandből, majd három szezont töltött Tennesseeben. Egyszer Pro Bowler és egyszer második csapatos All-Pro lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!