Connect with us

Hír

TRADE: Korábbi első körös centert szerzett a Giants

Játékost cserélt egymással a Bengals és a Giants: a Cincinnati a korábbi első körös center Billy Price-t adja a védőfalember BJ Hillért cserébe, írja Adam Schefter. A Giants még egy kondícionális hetedik körös picket is bedobott az üzletbe.

Price 2018-ban 1/21-es volt, de hatalmas bust lett belőle. Három év alatt 1354 snapen volt csak a pályán, összesen öt sacket és 43 nyomást engedett, a PFF-nél rendre a posztja legrosszabb 5-10 játékosa között kapott helyet. A Giants támadófala eddig nagyon rosszul muzsikál, a több poszton bevethető Price akár még komolyabb szerepet is kaphat.

Hill 2018-ban harmadik körös volt, viszont Price-szal ellentétben nagyon is bevált. Futás ellen bőven átlag feletti, pass rush-ban sem elveszett, újoncként például hat sacket is szerzett. A pályán rendre jól teljesített, de az utóbbi években egyre limitáltabbá vált a szerepe a csapatban (nagyon mély és minőségi iDL poszton a Giants), így érhető, hogy még a szerződése lejárta előtt értékké tette a csapat. Az más kérdés, hogy pont Billy Price-ért kár volt elcserélni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!