Connect with us

Hír

TRADE: A Ravenstől szerzett guardot a Giants

A Giants tovább mélyíti a támadófalának belsejét, ráadásul ismét az AFC North-ból érkezik az erősítés. Egy negyedik körös pickért cserébe a csapat megszerezte a Ravenstől a belső támadófalember Ben Bredesont, valamint egy 2022-es ötödik és egy 2023-as hetedik körös picket, írja több forrás.

TRADE: Korábbi első körös centert szerzett a Giants

Ben Bredeson 2020-ban a Ravens negyedik körös játékosa volt. Újoncként nem kapott nagy szerepet, mindössze 48 snapen lépett pályára. Ellenben idén a csapat három előszezonmeccsén összesen 182 snapet kapott, ráadásul kiválóan játszott: jól blokkolt futáshoz és mindössze két nyomást engedett.

A Giants belső támadófala nem néz ki jól, jelenleg a tavalyi 5. körös Shane Lemieux, a 2018-ban draftolatlan Nick Gates és a második körös Will Hernandez alkotja a kezdőt. Utóbbi még úgy ahogy vállalható, de előbbi kettőt bőven kiszoríthatja a Bredeson-Price duó.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sestertius
Sestertius
2021-08-31 19:53

In DeCosta we trust.. kár h nem tudtunk többet kisajtolni belőlük.. ha az 5. kör 6. Lenne máris sokkal jobban örülnék

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-08-31 21:26

A Giantsnek inkább egy támadófal-edzőt kéne szereznie.Ahogy látom,nincs olyan játékos,aki jól tudna teljesíteni nálunk,talán nem az ő készülékükben van a hiba.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x