Connect with us

Hír

TRADE: Sony Michel a Ramsé!

A Rams egy 2022-es ötödik- és hatodik körös pickért cserébe megszerezte a Patriots korábbi első körös futóját, Sony Michelt! Azonban ha a Rams kap jövőre egy negyedik körös kompenzációs draft picket, akkor azt kapja meg a Patriots az 5. és 6. körösök helyett. A Rams pedig minden bizonnyal kap ilyet John Johnson elvesztése miatt (hacsak a játékos le nem sérül egész évre), így mindkét fél ezzel számol elsősorban. Update: a Patriots végül a Rams 2022-es 6. körösét és a 2023-as 4. körösét kapja a futóért.

Michel 2018-ban a Patriots első körös játékosa volt, ami már akkor is kicsit fejvakarós döntésnek tűnt. Nem is váltotta meg a világot: elkapásokban haszontalan, a földön sem szerzett soha 1000 yardot egy szezonban, ráadásul még sérülékeny is. A csapat nem is hívta le az ötödik éves opcióját (tehát jövőre szabadügynök lesz), így az 5.(4.) és 6. körös ellenérték kifejezetten nagyvonalú volt a Ramstől (pláne, hogy olyan FA futók vannak a piacon, mint például Le’Veon Bell vagy a veterán Adrian Peterson).

A Los Angelesnél Cam Akers egész szezonra kidőlt, és Darrell Henderson pedig összeszedett egy kisebb sérülést, így nem elképzelhetetlen, hogy Michel akár már az első héten kezdőként lépjen pályára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!