Connect with us

Hír

Rövidhírek: Újabb tight endet szerzett a Patriots, több játékosnak is véget ért a szezonja

Újabb rövidhíreink következnek. 

A Texanstól kivágott, 2019-es harmadik körös tight endet, Kahale Warringot a Patriots vette fel a waiverről. Tavaly hét meccsen három elkapás és 35 yard került a statisztikai lapjára.

Ha már Texans, a csapat leigazolta a korábbi harmadik körös, ex-Eagles és ex-Panthers cornerback Rasul Douglast. Douglas a Raidershöz írt alá tavasszal, de onnan elküldték.

Ha már Raiders, akkor a hétvégén két elkapást, 45 yardot és egy TD-t jegyző Marcell Ateman a kivágás sorsára jutott a keretszűkítés második hullámában. Emellett a vegasiak IR-re tették a korábbi első körös bust linebacker Darron Lee-t, így véget ért a szezonja (a Raiders színeiben).

IR-re került a 49ersnél a linebacker Mychal Kendricks is, akit nemrég igazolt le a csapat. Kendricks SAM linebackerként kapott szerepet az edzéseken, így ide várható egy igazolás a csapattól (KJ Wright például még szabadügynök).

A Jetsnél tovább gyengül a pass rush szekció, Carl Lawson után Vinny Curryt is elvesztették, ő a Reserve/NFI listára került, ami azt jelenti, hogy az első hat héten biztosan nem léphet pályára. Azt nem tudni, pontosan milyen “Non-Football” sérülése van.

A Dolphinsnál az elkapó Lynn Bowden Jr. szezonja ért véget, hiszen a keretszűkítés részeként a csapat IR-re tette. A Raiders korábbi harmadik körös játékosáért tavaly cserélt a Dolphins.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!