Connect with us

Hír

Visszavonul a Jets guardja

A Jets pár napja az úgynevezett exempt/left squad listára helyezte a guard Alex Lewist, ami elég furcsa volt, hiszen ez azt jelenti, hogy Lewis ugyan megjelent az edzőtáborban, később távozott onnan és elhagyta a csapatot. Tegnap kiderült, mi áll a háttérben: a játékos úgy döntött, hogy visszavonul – írja Rich Cimini.

A 2016-os negyedik körös Lewis 2019-ben egy csere keretein belül érkezett New Yorkba a Ravenstől és 21 mérkőzésen kezdőként is lépett pályára. Futásblokkolásban rendben volt, passzblokkolásban voltak vele problémák. Lewis a holtszezonban belement egy fizetéscsökkentésbe, hogy maradhasson a csapatnál és küzdhessen a kezdőért, az edzőtáborban azonban fejsérülést szenvedett, könnyen lehet ez is közrejátszott abban, hogy szögre akassza a sisakot.

Minden bizonnyal Greg Van Roten fog kezdeni jobb oldali guard pozícióban, amiért Lewis is versenyzett. A túloldalon pedig az újonc Alijah Vera-Tucker lesz a kezdő.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
2021-08-19 08:30

Még mindig jobb, mintha meccs szünetében vonult volna vissza.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2021-08-19 10:31

Egyszer már kérdeztem,megkérdezem
mégegyszer:Minden szezonkezdet előtt ilyen sok játékos vonul vissza,vagy ez idei sajátosság?Legalább 20 játékos vonult vissza az edzések megkezdése óta,de lehet,h keveset mondtam.Majdnem minden napra jut egy-két ember.

katonadani
Reply to  Tibor Cseh
2021-08-19 10:36

nekem is többnek tűnik. Ellenben sérülésből meg kevesebb van (egyelőre)

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x