Connect with us

Hír

Wentz sürgeti a visszatérést, a Coltsnál óvatosak

Legutóbb optimistán tudtunk írni Carson Wentz felépüléséről, olyan információk érkeztek, hogy az 5-12 hetes jósolt felépülési időszaknak a rövidebb végén lesz majd a tényleges visszatérés dátuma. Az irányító nagyon szeretne már visszatérni a pályára, de a Coltsnál óvatosak és nem akarják siettetni a dolgot.

Frank Reich beszélt erről a csapat weboldalának, ahol elmondta, hogy Wentz a vártaknak megfelelően alig bír megmaradni a hátsóján, de türelmesnek kell lennie és a mentális dolgokra kell fókuszálnia. Ezt a főedző szerint jól is csinálja egyébként az irányító, fejben minden rendben, de a fizikai munkát még erősen limitálni kell. Eljön majd persze annak is az ideje, de most még ez nem érkezett el.

Reich szerint most még túl korai lenne megpróbálkozni a keményebb terheléssel, Wentznek meg kell várnia, hogy teljesen egészséges legyen, bármennyire is vissza akar térni az első hétre. A főedző ideális esetben egyébként két heti edzésmunkát szeretne látni Wentztől, mielőtt berakja a kezdőbe. Ez azt jelenti, hogy ha az első héten be akarják vetni az idén megszerzett irányítót, akkor az augusztus 30-i héten el kell kezdenie edzeni.

Wentz hiányában Jacob Eason és Sam Ehlinger is jó munkát végez az edzéseken és az első előszezonmeccsen is láthattunk tőlük biztató jeleket – ami persze nem jelenti, hogy velük is elboldogulna a Colts a szezon elején.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!