Connect with us

Hír

A 49ers leigazolta Josh Normant

Egy héttel a szezonnyitójuk előtt a 49ers leigazolta a cornerback Josh Normant – számol be Jay Glazer. A cornerback maximum $2,5 milliót kereshet idén, és Mike Garafolo információi szerint a veteránminimumnál egy kicsit több áll alapfizetésként a szerződésében.

Norman 2012-ben az ötödik körben érkezett a ligába és kellett neki pár év, amire felvette a fonalat. 2015-ben viszont akkorát robbantott a Panthersben, hogy All-Pro lett és a liga egyik legjobb CB-jeként tekintettek rá. Ezt a teljesítményt viszont nem sikerült azóta sem megismételnie, leginkább egy kicsit átlag feletti kezdő lett belőle Carolina után Washingtonban is. Két éve volt egy borzasztó szezonja, majd Buffalóban próbálta helyreállítani renoméját, és ez sikerült is: a rájátszással együtt a PFF értékelése szerint a 17. legjobb cornerback volt (az alapszakaszban a 33.).

A 49ersnél jelenleg Jason Verrett és Emmanuel Moseley számítanak kezdőnek, ami nem épp egy veretes névsor, velük küzdhet meg a 33 éves játékos a játékidőért. Könnyen lehet egyébként, hogy Normant még a nyitómeccs előtt kivágja a 49ers, hogy ne legyen teljesen garantált a veterán szerződése, de ha tetszett nekik, amit ezen a héten az edzéseken láttak, akkor ebben az esetben jövő héten újraigazolnák.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!