Connect with us

Hír

Idén is lesz FK! Tippjáték!

Sorozatban hatodik éve is visszatér az FK! tippjátéka! Mindent, amit a játékról tudni érdemes, ebben a cikkben gyűjtöttünk össze. Jó szórakozást!

A tippjátékot a https://fkclub.hu/tippjatek/ – linken érhetitek el, vagy egyszerűen nyissátok meg az oldalt és ott válasszátok ki a Tippjáték menüpontot.

Akinek még nincs fiókja, az tud regisztrálni Facebook-fiókkal vagy emailes regisztrációval (inkább utóbbit javasoljuk). Minden korábban használt profil él! Vagyis nem kell újból regisztrálni, tudjátok használni a korábban megadott felhasználónevet és jelszót!

Az alap játék

A játék lényege, hogy meg kell tippelni az adott párharcok győzteseit úgy, hogy különböző téteket raksz rá. A “zsetonok” 1-16-ig terjednek értékben (attól függ, hány mérkőzés van a héten). Nyilvánvalóan célszerűbb például a Packers-Lions meccsre ellőni a 16-os zsetont, ahol szinte biztosan a Packers fog győzni, míg egy nehezen megtippelhető mérkőzés győztesére az 1-est. Minél biztosabbak vagytok egy párharc kimenetelében, annál nagyobb pontszámú zsetont célszerű rá tenni.

A játékba belépve a bal alsó sarokban van egy “?” ikon, arra rákattintva részletes leírást találtok a játékról.

Természetesen az nyer, aki az év végére a legtöbb pontot szerzi.

Survivor Pick

Ez a Survivor Pickre kattintva érhető el. A játék lényege, hogy minden héten ki kell választani két csapatot, ami szerintetek győzni fog. Egy csapatot egy szezon során csak egyszer lehet kiválasztani, a rendszer nem is engedélyezi többször. Tehát nyilván nem lehet minden hétre a Buccaneersre vagy a Chiefsre fogadni, muszáj lesz a gyengébb csapatokra is.

Újítás, hogy idén már nem kell minden héten kötelezően tippelni! Összesen négy alkalommal ki lehet hagyni a tippelést, tehát ha az adott héten senkire nem tennétek szívesen, úgy azt a hetet akár teljesen el lehet engedni, vagy lehet csak egy csapatra tenni. Ez a változás az extra 18. hét miatt került bevezetésre, hiszen idén eggyel több fordulót rendeznek az NFL-ben, erre pedig a játéknak is reagálnia kellett valahogy. Az eddigi fix utolsó két körös “egycsapatos” tippelés helyett pedig most kicsit rugalmasabban lehet elosztani azt, hogy mikor nem akartok tippelni.

Hogy tippelhess, a kiválasztott csapatokat egérrel a kijelölt négyzetbe kell húzni, majd menteni és kész is (vagy simán rákattintani). A pontozási rendszer pedig a következő:

 • Aki HELYESEN tippel, az +1 pontot kap, tehát egy szezon során összesen maximum 32 pont szerezhető.

Értelem szerint a legtöbb pontot szerző játékos fog nyerni (holtverseny esetén az dönt, hogy ki volt hosszabb ideig hibátlan).

Nyeremények

Természetesen a dicsőség és a Hall of Fame tagság mellett különböző díjakat kap a győztesek. Erről később bővebb tájékoztatást is adunk, jelenleg folyik az egyeztetés a partnerekkel. Továbbá:

 • Ha valaki valamelyik tippjátékban minden tippjét elrontja, azaz 0 ponttal fejezi be a versenyt, különdíjat kap. Értelemszerűen, ha csak egyetlen tipp is hiányzik, az kizáró ok.
 • A hibátlan tippsorokért különdíj jár. Ez a korongos játék esetében azt jelenti, hogy aki egy adott héten (ahol a maximális 16 meccset játszották le) minden mérkőzést helyesen tippelt meg, kaphat különdíjat (holtverseny esetén mindenki bekerül a Hall of Fame-be, a díjról ugyanakkor pénzfeldobás/sorsolás dönt). A Survivor játéknál pedig a tökéletes, 32 pontos szezon után jár majd extra nyeremény.

Határidő: az aktuális meccs kezdete.

Eddigi győzteseink

2020:

 • Gábor Rantal (Korong: 1. hely)
 • csojancsi (Survivor 1. hely)

2019:

 • SonOfOden (Korong: 1. hely)
 • Sándor Zsoldos (Survivor 1. hely)

2018:

 • László Boros (Korong: 1. hely)
 • pillanat11 (Survivor 1. hely)

2017:

 • turosz12 (Survivor: 1. hely)
 • Wilson3 (Korong: 1. hely)
 • Tamara05 (Hibátlan tippsor: 16/16)

2016:

 • Péter Eiben (Korong: 1. hely)
 • Vampeare (Survivor: 1. hely)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!