Connect with us

A 7 játékai

A 7 játékai – Így zavarja össze a Panthers az ellenfél irányítóját és támadófalát

A Panthers védelme elég sok kategóriában a legjobb most az NFL-ben, és ugyan a sorsolásuk elég könnyű volt, az egyértelmű, hogy nagyon ott van ez a defense a szeren és Phil Snow védőkoordinátor egy pöpec rendszert rakott össze, amivel össze tudja zavarni az irányítókat és a támadófalakat is. Erre nézünk meg most két példát a Texans elleni csütörtök esti rangadóról. 

A Panthers sokféle felállást használ, jól tudja variálni az embereit a front7-ben, és végre a tehetség is adott hozzá a csapaton belül, hogy működjenek Phil Snow egyetemről hozott kreatív sémái. Brian Burns már tavaly is szuper volt, de most beérett Derrick Brown is, illetve megszerezték a falba DaQuan Jonest és Morgan Foxot, akik ellenállhatatlanul pusztítanak, Haason Reddick pedig egy olyan edge rusher / linebacker hibrid, akire szintén nagy szükség volt a rendszer sikeres futtatásához. Nagyon fontos elem volt Jaycee Horn draftolása is, akivel többet lehet emberezni hátul és a coverage-eket is lehet váltogatni (az ő sérülése érzékenyen érintheti a csapatot), és ne feledkezzünk el Shaq Thompsonról sem, aki a védelem közepén hozza élete formáját.

Ma azt fogom elemezni a Texans elleni csütörtök esti rangadóról hozott két példán keresztül, hogy miként zavarja össze Snow az ellenfél irányítóját és támadófalát, ezzel együtt hogyan alakítja úgy a dolgokat, hogy rendre legyen egy blokkolatlan rushere.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!