Connect with us

Hír

A Bearsnél új dolgokat tanulnak Fieldsről azáltal, hogy az első csapattal edzhet

A Bearsnél végre eljött az idő, hogy az újonc Justin Fields bemutatkozzon kezdőként a sérült Andy Dalton helyén. A csapatnál a holtszezonban nem is igazán adtak lehetőséget az első körös játékosnak, hogy megnyerje a kezdőt a veteránnal szemben, ami már akkor is furcsa volt, most pedig még érdekesebb annak fényében, amit Matt Nagy mondott Fieldsről tegnap.

“Mi is tanulunk. Most, hogy ő kapta az összes első csapatos snapet az edzéseken, előjönnek olyan dolgok, amiket eddig nem láttunk belőle az előző hetekben.”

– mondta Nagy, via PFT.

Bárcsak lett volna ugyebár erre egy egyszerű megoldás korábban… Talán ha már a nyáron is adott volna első csapatos lehetőségeket Fieldsnek, akkor Nagy is többet megtudott volna újonc irányítójáról, akiért két első kört adott a vezetőség, tehát nyilvánvalóan benne látják a franchise jövőjét. Ez minden bizonnyal elősegítette vagy felgyorsította volna az újonc fejlődését, hiszen akkor kevesebb dologra kellett volna figyelnie, nem ellenfélspecifikusan készülni a következő meccsre, hanem jobban magára és a támadósorra összepontosítva.

Ez persze most már a múlt, meglátjuk hogyan fejlődik Fields ezen a héten és a következő fordulókban, és hogy meg tudja-e tartani a kezdő pozíciót Dalton felépülése után is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!