Connect with us

Hír

A korábbi második körös bust most Clevelandben él a második lehetőségével

Malik McDowell pár héttel ezelőttig az egyik legnagyobb bustnak nézett ki az NFL történetében. A védőfalembert a Seahawks 2017-ben a második kör elején választotta ki, azonban egyetlen egy snapen sem tudott pályára lépni az NFL-ben, de még csak az előszezonban sem, sőt, egyetlen alapszakaszbeli edzésen sem vett részt.

A históriája azzal kezdődött, hogy balesetet szenvedett egy quaddal az első edzőtábora előtt, az ebből fakadó sérülései miatt pedig NFI listára tette a Seahawks és nem is lépett pályára újoncként. Utána szeptemberben ittas vezetéssel kapták el és márciusban 12 hónap próbaidőt kapott emiatt, de közben decemberben még rendbontás miatt is gondja akadt a hatóságokkal. 2019 februárjában megint összeakadt a rendőrökkel, megtagadta a letartóztatást, egyiküket meg is támadta és szintén ittas állapotban próbált vezetni. Áprilisban lopott autót találtak nála a rendőrök, emiatt tartóztatták le, majd ősszel bűnösnek vallotta magát és 11 hónap börtönbüntetést kapott.

Tavaly kiengedték, és újra formába hozta magát, idén pedig a Browns adott neki egy esélyt. Ő pedig élt is vele! Az előszezonban rendkívül pusztító volt a védőfal közepén (élete első profi snapjein ráadásul), a PFF konkrétan a harmadik legjobb értékelést adta neki a belső védőfalemberek közt (minimum 15 snap). Ez pedig azt eredményezte, hogy a Browns megtartotta az 53 fős keretben.

McDowell hálás a második lehetőségért a Brownsnak, és nem akar csalódást okozni, ugyanis nem mindenki kap ilyet az NFL-ben, és ő kellőképp leírta magát az első esélyével. Kíváncsian várjuk, mire megy az alapszakaszban, és mennyi lehetőség jut neki Malik Jackson, Andrew Billings, Jordan Elliott és az újonc Tommy Togiai mellett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!