Connect with us

Hír

Úgy tűnik minden rendben a felek közt, és Ertz marad Philadelphiában

Zach Ertz úgy fejezte be a tavalyi szezont, hogy minden valószínűség szerint távozik a Philadelphia Eagles csapatától. Egy vele kapcsolatos trade azonban nem manifesztálódott a holtszezonban, és ugyan sok szakértő kitartott amellett, hogy a tight endet el fogják cserélni a szezon előtt, most nagyon úgy néz ki, hogy erre nem kerül sor. A játékos elmondása szerint pedig megoldódtak az ellentétek közte és a front office közt.

“Ahogy mindig is mondtam, innen szeretnék visszavonulni. Ez az érzés nem változott. Továbbléptem mindentől, ami a holtszezonban történt. Voltak bocsánatkérések, elsimítottunk dolgokat és itt vagyok, izgatott vagyok, hogy a csapat tagja lehetek. Én is sokat adtam a csapatnak az utóbbi nyolc évben és a csapat is sokat adott nekem. Túlságosan szeretem ezt a csapatot és ezt a várost ahhoz, hogy idézőjelek közt felégessek mindent. Voltak, akik ezt várták tőlem, de a nap végén szeretem ezt a helyet.”

– mondta Ertz, via ESPN, és azt is hozzátette, hogy ez volt az egyik legjobb edzőtábora karrierje során.

A 30 éves tight endnek tavaly nem volt valami jó idénye, csak 335 yardot és egy TD-t szerzett, mindkettő karrierje legrosszabbja volt. A holtszezonban bokaműtéten is átesett, így kanyarodott rá az edzőtáborra és most a szezonra. Az jó kérdés, hogy idén mekkora szerep hárul majd rá a fiatal Dallas Goedert mellett – még nem tudni, hogyan osztoznak a lehetőségeket.

Ertznek egyébként 29 elkapásra van szüksége, hogy az Eagles vonatkozó örökranglistájának élére kerüljön a Hall of Famer Harold Carmichael elé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!