Connect with us

Hír

A Saints kivágta Latavius Murray-t

A Saints húzott egy váratlant és elküldte Latavius Murray-t. Adam Schefter információi szerint a döntésnek kizárólag pénzügyi okai voltak, ugyanis a futó nem volt hajlandó belemenni egy fizetéscsökkentésbe.

Murray-t eredetileg a Raiders választotta ki még a 2013-as draft hatodik körében. Újoncként nem játszott egy sérülés miatt, másodévesként is csak 82 futása volt, de harmadévesként berobbant: 1000+ yardot szerzett a földön hat TD társaságában, egy évvel később pedig 788 yard és 12 TD jött össze neki. Ennek ellenére soha nem volt egy igazi első számú futó, az újonc szerződésének lejárta után a Raiders nem is tartott rá igényt, illetve a későbbi csapata, a Vikings sem látta benne a sztárt.

A helyzet 2019-ben sem változott: hiába szerzett 2015 és 2018 között szezononként 800+ yardot és nyolc TD-t, a Saintstől is csak egy 4 éves, 14,4 millió dolláros szerződést kapott. Alvin Kamara mellett nem jutott neki nagy szerep, de 600+ yardot és 4-5 TD-t így is stabilan hozott. Sean Payton szerint viszont ez nem ért meg idén 3,1 millió dollárt, így a futó lapátra került, ezzel megspórolva az előbb említett összeget.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!