Connect with us

Hír

A Ravens leigazolta Le’Veon Bellt, egyelőre csak a gyakorlócsapatba

A Ravens három legjobb futója közül kettő is kidőlt az egész idényre, így kellett a mélyítés a posztra – a választás végül Le’Veon Bellre esett, írja Adam Schefter. A futó ugyanakkor egyelőre csak a gyakorlócsapatban kapott helyett, de állítólag azonnal felkerül az 53-as rosterre, “amint készen áll”.

Bell 2013-ban a Steelers második körös játékosa volt és 2018-ig erősítette a csapatot (vagyis megvan a pikantériája a Baltimore-ba való igazolásának). Ez idő alatt háromszor lett Pro Bowler és All-Pro, valamint 129 total yardot átlagolt meccsenként – pályája csúcsán nem igazán volt nála jobb futó a ligában.

A Steelers ennek ellenére nem ajánlott neki tetsző szerződést és kétszer is franchise taget tett rá. Bell a második tages szezonját kiülte, majd top fizetésért (4 évre 52,5 millió dollárért) aláírt a Jetshez 2019-ben. Mindössze egy szezont és két meccset töltött a New York-i csapatnál, majd a Chiefshez került. Egyik gárdánál sem váltotta meg a világot, amit jól mutat, hogy idén még egy roster helyet sem tudott szerezni magának.

Még mindig csak 29 éves, lehet benne pár jó év, bár az utóbbi három idény alapján erre nagy tételben már ne fogadjunk.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!