Connect with us

Minden ami NFL

Akiknek sikerült az álom – a 2021-es UDFA class

Túl vagyunk az előszezonon, megtörténtek a végső keretszűkítések, aminek az egyik legnagyobb momentumai mindig azok, amikor a draftolatlan újoncoknak sikerül – egyelőre – a nagy álom beteljesülése. Kiből lehet az új Tony Romo, Doug Baldwin vagy Arian Foster? Idén sem maradtak el ezek a sikersztorik, de vajon hány játékos tud élni a bizalommal?

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy bár végső keretnek szokás hívni az 53-ra szűkülést, még nagyon sok mozgás várható a kickoffig és azt követően is, ennek pedig könnyen ezek a játékosok eshetnek áldozatul. Szóval simán megeshet, hogy mire olvasod ezt a cikket, valakit már lapátra is tettek egy waiveren lévő, vagy szabadon igazolható játékos kedvéért.

Irányítók

Feleipe Franks, Atlanta Falcons

A sérüléseknek senki nem örül, de egyes játékosoknak ily módon nyílhat meg az út a csapatba, és így történt Franksszel is. AJ McCarron sérülése miatt szinte rögtön a második számú irányítója lett a Falconsnak, és ezen Josh Rosen érkezése sem változtatott. A megiramodásairól válhatott ismertté az előszezonban, amit Arthur Smith amúgy is díjaz egy irányítóban.

A franchise hivatalos depth chartján nincs kimondva ki Matt Ryan cseréje, valamint vezetőedzője is elhintette, hogy nem zárható ki a későbbiekben egy irányító igazolása, de egyelőre ő tűnhet favoritnak Rosennel szemben, ha dönteni kell.

Esély a rosteren maradásra: 4/10

Futók

Jaret Patterson, Washington Football Team

Ha gondolkodás nélkül meg kellene nevezni, kinek volt a legjobb preseasonje, sok embernek a Washington draftolatlan running backje jutna eszébe, aki már az első labdaérintéseivel berúgta az NFL ajtaját. Leginkább a passzjátékban emelkedett ki a többi futó közül, legyen szó elkapásról vagy blokkokról – futások terén azért nem égett be a retinánkba, amit láttunk tőle.

Persze ez így is meghaladta bárki elvárását, sikerült Lamar Millert és Peyton Barbert is kitessékelnie a teljesítményével, utóbbi inkább a meglepő. JD McKissicbe szerelmesek a fővárosban, az ő megelőzése a depth charton egyelőre még nem érkezett el, de ami késik nem múlik.

Esély a rosteren maradásra: 10/10

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!