Connect with us

Draft

Előszezon bizonyítvány – első körös újoncok / 2. rész

Az első 16 választottnak már kiosztottuk a bizonyítványt, most jöhet az első kör második fele, és adunk pár elismerést hátsóbb körös újoncoknak is.

1/17 Las Vegas Raiders
Alex Leatherwood
OT, Alabama

Ahogy legutóbb befejeztük, úgy kezdjük most: Zaven Collinshoz hasonlóan Alex Leatherwood is felemás előszezonon van túl. Az első meccse elég gyengére sikeredett, ugyanis 13 pass block snap alatt két nyomást is engedett, és futásblokkolásnál is megverték párszor. A második meccsen viszont jobban teljesített, 7 pass block snap alatt nem engedett nyomást és futásblokkolásban is jó volt (igen, kicsi minta). Az látszik, hogy a pass setje fejlődött, gyorsabban lépdel hátra mint az Alabamán (ez nagy kritika volt vele kapcsolatban), a problémái inkább abból adódtak, hogy nem találta meg, kit kellene felvennie és ezért verték meg. Ez rövid távon rosszabb, de hosszú távon jobban kiküszöbölhető, mintha a lábai maradnának lassúak. Az biztos, hogy sokat fogjuk látni az alapszakaszban, ugyanis egyértelmű kezdőként számolnak a behemóttal a fal jobb szélén.

Értékelés: C+

1/18 Miami Dolphins
Jaelan Phillips
Edge, Miami

A Falcons ellen lehetősége sem volt megmutatni tudását, mert az atlantaiak millió futásának köszönhetően összesen 5 pass rush snapje volt, és abból is 2-3-szor az ellentétes oldalra ment a bootleg. Futás ellen kicsit több volt a pozitív mint a negatív, de kitűnni nem tudott egyik irányba sem. A második meccsen már volt 12 pass rush snapje és kettőt nyomásra is váltott belőlük (egyik QB hit lett), és emellett is volt egy elég szép megmozdulása, ahol megverte a tackle-t, de futás ellen kissé súlytalan volt. Az látszik, hogy sok mindent kérnek tőle, Flores próbálgatja a szerepköreit, hiszen volt hárompontosban, kétpontosban, ment hátra coverage-be is, tehát igyekszik vele kísérletezni a mester. Összességében kicsit olyan semmilyen bemutatkozás volt, nem villogott, de lefelé sem lógott ki.

Értékelés: B-

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!