Connect with us

Hír

Az Eagles jól megfizette fiatal pass rusherét

Az Eagles szereti előre megfizetni tehetséges, de még nem teljesen bizonyított játékosait. Jordan Mailata után most a védők közül is megtette a csapat ezt egy feltörekvő játékossal, méghozzá a pass rusher Josh Sweattel, aki az ügynöke szerint három évre $40 millióért írt alá, amiből $26,92 millió valamilyen formában garantált (ezen felül még $2 milliót kereshet meg ösztönzőkkel).

Az évi 13,33 milliós átlagával a 22. legjobban fizetett edge rusher lett a ligában. Jövőre szabadügynök lett volna, és ha jól sikerül az idei éve, akkor ennél jóval többet is elkérhetett volna – persze ha meg gyengén teljesít, akkor meg ennyit sem.

A korábbi negyedik körös Sweatnek tavaly volt egy kisebb breakout éve, habár a csapat gyenge szereplése miatt ez nem került rivaldafénybe. Hat sacket és 12 QB hitet jegyzett, emellett kierőszakolt 3 fumble-t is rotációs játékosként. Ráadásul mind a 6 sack minőségi volt kiváló tackle-ök ellen, nem blokkolatlan vagy belefutott. Az idei edzőtábora is jól sikerült és a Falcons ellen is jó volt az első fordulóban.

Ez a hosszabbítás egyben könnyen jelentheti azt is, hogy a korábbi első körös Derek Barnett ideje lejárt Philadelphiában és a csapat nem fog hosszabbítani az ötödik éves opcióján játszó pass rusherrel. Az Eagles szemében Sweat tehát beelőzte Barnettet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!