Connect with us

Hír

A vártnál gyorsabban épült fel Eric Fisher, ma már játszhat is

A Colts támadófala nem nézett ki valami jól az első fordulóban a Seahawks ellen, és most az Aaron Donald vezette Rams ellen kellene helyt állniuk. Tovább rontja a helyzetet, hogy a jobb oldali tackle Braden Smith most nem lesz bevethető, ellenben érkezik egy kis erősítés: az idén igazolt Eric Fisher ugyanis bemutatkozhat ma a Los Angeles ellen a bal szélen – írja Ian Rapoport.

Fishernek az AFC-döntőben szakadt el az Achillese, és a legtöbb jóslat szerint csak októberben lett volna várható a visszatérése. Indianapolisban viszont úgy tűnik elérhető valami gyógyital, ugyanis Carson Wentz és Quenton Nelson is a vártnál hamarabb vissza tudott térni a sérüléséből, és ez most igaz Fisherre is. Meglátjuk, hogy milyen játékra lesz képes, elképzelhető hogy még kissé rozsdás lesz, de Julie’n Davenportnál rosszabb nem lehet.

A probléma ugyebár az, hogy Davenportnak kell majd kezdenie a túloldalon Smith kiesése miatt, tehát a múlt hetihez képest egyáltalán nem biztos, hogy jobb lesz ez a támadófal. Persze Fisherrel még mindig jobb, mint nélküle.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!