Connect with us

Hír

Csőstül jön a baj a Cowboysnál: DeMarcus Lawrence eltörte a lábfejét

Továbbra is brutálisan balszerencsés a Cowboys: a Buccaneers elleni elvesztett nyitómeccs óta a jobb oldali tackle La’el Collins ötmeccses eltiltást kapott, az elkapó Michael Gallupnak körülbelül egy hónapot kell kihagynia sérülés miatt, a pass rusher Randy Gregory koronavírusos lett, most pedig a csapat legjobb védője, DeMarcus Lawrence sérült meg. A klasszis pass rusher egy szerdai edzésen törte el a lábfejét, és több forrás szerint 6-8, de akár 10 hét kihagyás is várhat rá.

A Packers mellett a Cowboys volt az egyetlen csapat az első héten, amely nem szerzett sacket. Nem mintha ez Lawrence-en múlt volna, akinek így is volt öt siettetése (a 7. legtöbb az első héten), öt tackle-je és egy fumble-je, egyértelműen óriási érvágás a csapatnak a kiesése. Pláne úgy, hogy Randy Gregory jelenleg koronavírusos, így kérdéses a játéka a Chargers ellen (mivel be van oltva, így két negatív teszt már elég az aktiválásához, de Mike McCarthy elmondása szerint általában 10 napot szoktak Covid-IR-en tölteni a játékosok).

Gregory és Lawrence hiányában Tarell Basham és Bradlee Anae kaphat nagyobb szerepet, illetve akár az újonc Micah Parsonst is ki lehet próbálni pass rusher szerepkörben. Nagyon rosszul néz ki ez a pass rush a Chargers elleni találkozót megelőzően.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!