Connect with us

Hír

A Raidersnél úgy gondolják, a Ravens direkt utazott Hunter Renfrow-ra

A Raiders tele van sérültekkel, hiszen Gerald McCoyt és Denzelle Goodot is elvesztette az egész szezonra a napokban, jó eséllyel Yannick Ngakoue és Richie Incognito sem tud pályára lépni a hétvégén, de egyébként is nagyon hosszú a sérülésjelentésük, többen bajlódnak kisebb problémákkal már így a szezon elején is. A csapat viszont szeretné, ha nem nőne ezeknek a játékosoknak a száma, főleg úgy nem, hogy az adott eset elkerülhető és még szabálytalan is.

Vic Tafur információi szerint ugyanis a Raiders beadott egy hivatalos panaszt a ligának, miszerint a Ravens játékosai a hétfő esti rangadó alkalmával utaztak a slot elkapó Hunter Renfrow-ra, játék után vagy labdától távol osztottak ki neki ütéseket, amik teljességgel szükségtelenek és szabálytalanok voltak.

A linebacker Patrick Queenre egyszer ment is sárga zászló egy ilyen miatt, de több eset volt, ahol nem érkezett büntetés – ilyen például a fenti felvételen Marlon Humphrey felesleges szabálytalansága.

A 178 centis, 84 kilós Renfrow-t a gyors irányváltásai és útvonalfutása miatt nehéz fedezni, gyakran tudja üresre játszani magát, a Raidersnél pedig nem akarják, hogy mások is kövessék a Ravens példáját az ő megállítására ilyen aljas húzásokkal.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vicgeordie
Vicgeordie
2021-09-16 09:30

Nem mondom, hogy nem így volt, de az ilyet bizonyítani nagyjából lehetetlen sajnos…

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
Reply to  Vicgeordie
2021-09-16 11:02

Csak annak a csíkosnak kellett volna látnia az alapvonalnál…

Tizenkettes
Tizenkettes
2021-09-16 09:55

Kb. annyira utazhatnak rá, mint Tyreek Hillre. Nyilván van abban valami irritáló egy védő számára, ha egy hozzá képest kis seggdugasz fut, mint a nyúl. Ilyenkor, ha elkapják, lehet, hogy az nagyobbat szól. Hillt szerintem a legtöbben úgy akarnák elkapni, hogy utána ne is nagyon jöjjön vissza. Korábban Cam Newton is tudta provokálni az ellenfelet, és Gronkowskira is “utaztak”… Ha szabályos, akkor ez van. Ha szabálytalan, akkor bírók. Egyrészt nehéz bizonyítani, másrészt utólag sírni nem túl fair.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x