Connect with us

Hír

A Raidersnél úgy gondolják, a Ravens direkt utazott Hunter Renfrow-ra

A Raiders tele van sérültekkel, hiszen Gerald McCoyt és Denzelle Goodot is elvesztette az egész szezonra a napokban, jó eséllyel Yannick Ngakoue és Richie Incognito sem tud pályára lépni a hétvégén, de egyébként is nagyon hosszú a sérülésjelentésük, többen bajlódnak kisebb problémákkal már így a szezon elején is. A csapat viszont szeretné, ha nem nőne ezeknek a játékosoknak a száma, főleg úgy nem, hogy az adott eset elkerülhető és még szabálytalan is.

Vic Tafur információi szerint ugyanis a Raiders beadott egy hivatalos panaszt a ligának, miszerint a Ravens játékosai a hétfő esti rangadó alkalmával utaztak a slot elkapó Hunter Renfrow-ra, játék után vagy labdától távol osztottak ki neki ütéseket, amik teljességgel szükségtelenek és szabálytalanok voltak.

A linebacker Patrick Queenre egyszer ment is sárga zászló egy ilyen miatt, de több eset volt, ahol nem érkezett büntetés – ilyen például a fenti felvételen Marlon Humphrey felesleges szabálytalansága.

A 178 centis, 84 kilós Renfrow-t a gyors irányváltásai és útvonalfutása miatt nehéz fedezni, gyakran tudja üresre játszani magát, a Raidersnél pedig nem akarják, hogy mások is kövessék a Ravens példáját az ő megállítására ilyen aljas húzásokkal.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!