Connect with us

Hír

Davante Adams nem kap új szerződést a szezon kezdete előtt

Davante Adams már korábban nyilvánvalóvá tette, hogy a legjobban fizetett elkapó akar lenni, azonban a Packersnél úgy tűnik ezt nem hajlandóak megadni neki. Brian Gutekunst general manager csűrte-csavarta a helyzetet, hogy többféleképpen lehet nézni a legjobban fizetett játékos elismerést – amiben igaza van alapvetően –, de a lényeg az, hogy a felek nem jutottak egyezségre. És a szezon előtt nem is fognak.

Adams ugyanis a tegnapi sajtótájékoztatóján konkrétan azt mondta, hogy erre semmi esély nincsen.

Adams és Aaron Rodgers júliusban egyszerre posztoltak egy képet Instagramra Michael Jordanről és Scottie Pippenről, amivel a Last Dance című dokusorozatra utaltak, ami a Bulls 1997-98-as szezonját (és Michael Jordan pályafutását) mutatta be. Ott az volt a sztori, hogy a korábbi bajnokcsapatot még egy utolsó évre együtt tartották Chicagóban, de a vezetőség hozzáállásából mindenki tudta, hogy minden bizonnyal ez lesz az utolsó évük együtt, ebben a csapatban.

Figyelembe véve Rodgers helyzetét is, könnyen lehet hogy a sztárpáros mindkét tagja elhagyja Green Bayt a 2021-es szezont követően.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!