Connect with us

Hír

Mahomes szerint nagyon fontos, hogy jól kezdjék az évet

Patrick Mahomes egészen hihetetlen mérleggel rendelkezik, ha szeptemberi fociról van szó. Mióta 2018-ban átvette a Chiefs irányítását, egyetlen egyszer sem kapott ki a szezon első hónapjában (10 győzelem mellett), dobott 32 touchdownt és csak négyszer adta el a labdát (utóbbi két évben még csak azt sem). Az irányító arról beszélt tegnapi sajtótájékoztatóján, hogy nagyon odafigyelnek arra, hogy jól kezdjék az idényt.

“Mindig hangsúlyozzuk, hogy gyorsan kell kezdeni a szezont. Kemény az edzőtáborunk, ez pedig felkészít minket már az első fordulóra. Sok jó csapattal játszottunk az utóbbi években a szezon elején, úgyhogy sulykolni is kellett a szezonkezdet fontosságát. Tudjuk, hogyha kikapunk szeptemberben, akkor az a szezon végén sokba kerülhet a kiemelések tekintetében, amennyiben a rájátszásért küzdesz.”

– mondta Mahomes, via PFT.

A Chiefs idén is elég jó csapattal kezdi a szezont, hiszen a Browns érkezik, amelytől sokat várnak a szakértők a tavalyi jó szereplés után. Tegyük azonban hozzá, hogy a Browns nem nyert szezonnyitót 2004 óta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!