Connect with us

Hír

Ez már tényleg egy átok: Ronnie Stanley hiányára készül a Ravens

Hihetetlen, ami a Ravensszel történik az utóbbi hetekben. A három legjobb futó (JK Dobbins, Gus Edwards, Justice Hill), a kiváló kezdő cornerback (Marcus Peters), a kezdő linebacker (LJ Fort), az első körös elkapó (Rashod Bateman) és a kezdő guard (Tyre Phillips) elvesztése után most úgy néz ki, hogy az All-Pro bal oldali tackle Ronnie Stanley is harcképtelen lesz. Jason La Canfora információi szerint ugyanis a csapatnál arra készülnek, hogy Stanley nélkül kell kiállniuk a Chiefs ellen a vasárnap esti rangadón, és lehet, hogy a kiváló támadófalember több hétre az oldalvonal mellé kerül.

Stanley nem játszott valami jól a nyitófordulóban, az ESPN pass block win rate-je szerint a 44., a run block win rate-je szerint a legrosszabb tackle volt az első héten. Ez kanyarban sincs az eddig látott játékától, szóval gondolhattuk, hogy valami nincs rendben egészségügyileg, és ez így is van. A probléma pedig a bokájával van, ami miatt tavaly kihagyta a szezon végét és amit meg kellett műteni – ez tehát azt jelenti, hogy Stanley nem épült még fel teljesen ebből a sérülésből.

A helyére a jobb oldalról Alejandro Villanueva ugorhat be, aki szintén pocsék volt a Raiders ellen – lehet segít, hogy visszatér a bal oldalra, de azért nagy csodát nehéz várni. És mivel igazi tackle-je nincs a cserepadon a Ravensnek, így Patrick Makari fog beugrani a jobb szélre, aki eddig a fal közepén tevékenykedett. Nem valami jó jel ez a hétvége előtt, még ha összességében a Chiefs pass rush nem is a legfélelmetesebb egység a ligában. Chris Jonestól ellenben nagyon is tarthatnak a Hollók, és elképzelhető, hogy Frank Clark is visszatér a szélre (jelentsen ő bármekkora erősítést is).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!