Connect with us

Hír

A Colts szezonjába enged majd betekintést az új Hard Knocks

A csütörtök esti rangadó félidejében érkezett a Hard Knocks várva várt bejelentése, amiből megtudtuk, hogy mit tervez az HBO sorozata legközelebb. Kiderült, hogy a franchise történetében először nem az edzőtáborba engednek majd betekintést, hanem egy csapat szezonjába. Ez a csapat pedig az Indianapolis Colts lesz az idei évben! Azt pontosan nem tudni, hány részes sorozatról van szó, de az első epizód november 17-én érkezik.

Volt már ilyen sorozat egyébként, az Amazon csinálta All or Nothing címmel, azonban ez csak jóval a szezon vége után került a nagyközönség elé, szóval a Hard Knocks ebben mindenképp újdonságot szolgáltat majd. Az biztos, hogy az edzőtábori Hard Knocks eléggé megfáradt, ez most új lendületet adhat a sorozatnak és jó eséllyel érdekesebb is lehet.

Az persze jó kérdés, hogy mennyire engednek majd be a csapatok minket a kulisszák mögé, az ugyanis az All or Nothingnál látható volt, hogy alapos beleszólása volt az alanyoknak abba, hogy végül mi kerüljön levetítésre. Reméljük a Hard Knocksnál ez kevésbé lesz feltűnő.

A Coltsnál egyébként egész sok az érdekes sztori, kezdve Carson Wentz karrierjének újjáélesztésétől a gyenge átoltottsági rátán át a rossz szezonkezdetig, de Jim Irsay tulajdonos is érdekes figura, ahogy mondjuk Quenton Nelson és Darius Leonard is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!