Connect with us

NCAA

Ez történt az első heti NCAA meccseken

Idén szeretnénk kicsit nagyobb gyakorisággal beszámolni nektek az egyetemi fociőrület történéseiről, így heti szinten rövidebb összefoglalókat kaptok az NCAA nagyobb meccseiről, eseményeiről. Mivel rengeteg a mérkőzés, ezért természetesen minden találkozóval és csapattal nem tudunk foglalkozni, de a fontosabb összecsapások és nagyobb sztárok mindig meg lesznek említve. Az első hét, ahogy azt várni lehetett, rögtön őrült kavarodást okozott, nézzük hogy kezdték a csapatok a tanévet. (A csapatok nevei mögött a forduló előtti rangsorolásokat tüntettem fel.)

A hétvége mérkőzése: Clemson Tigers (3.) @ Georgia Bulldogs (5.) 3-10

Messze nem a hétvége legizgalmasabb vagy leglátványosabb mérkőzése volt a Tigers és a Bulldogs összecsapása, de a rájátszás szempontjából mindenképpen a legfontosabb, és a kevés pont ellenére kifejezetten jó mérkőzést élvezhettünk. Mármint azok, akik a védőfocit szeretik, mert a mérkőzésen összesen hat pontot tudtak összehozni a támadók, az egyetlen, végül a mérkőzést is eldöntő touchdownt a Georgia védői szerezték, akik egy pick-sixet vállaltak nagyszerű teljesítményük mellett.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!