Connect with us

Hír

Három kezdő támadó is IR-en találta magát

Még el sem kezdődött igazán az alapszakasz, máris hullanak a játékosok. Tegnap este három kezdő is IR-re került: a Ravens Nick Boyle-t, a Cowboys Michael Gallupot, míg a Washington Curtis Samuelt veszítette el legalább három hétre.

A sérülésbogár nagyon betalált a Ravensnél, ráadásul pont a csapat legnagyobb erősségét jelentő futójátékot támadja (bár Marcus Peters sérülése is extrém fájó). A futók (JK Dobbins, Gus Edwards, Justice Hill) kidőlése után a csapat legalább három hétre elveszítette a roster messze legjobb futásblokkoló tight endjét, Nick Boyle-t. A támadónak a térdével vannak problémái, John Harbaugh szerint valamikor a 4-5. hét környékén térhet vissza.


A Washington az idén igazolt Curtis Samuelt veszítette el legalább három hétre. A Pantherstől érkező elkapó ágyéksérüléssel küzd, de állítólag nem kell műteni, így hamarosan láthatjuk a pályán a tavaly 851 elkapott és 200 futott yardot szerző támadót.


A Ravenshöz hasonlóan a Cowboysra is rájár a rúd, ugyanis La’el Collins ötmeccses eltiltása után kiderült, hogy az Michael Gallup is hetekre kidőlt egy vádlisérülés miatt. Az újoncszerződésének utolsó évében járó elkapó csütörtökön négy elkapásból 36 yardot szerzett, a helyét pedig Cedrick Wilson, Noah Brown vagy az ötödik körös Simi Fehoko veheti át.

La’el Collins 5 meccses eltiltást kapott

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!