Connect with us

Hír

Hivatalosan is Jalen Hurts az Eagles kezdő irányítója

Amit eddig mindenki tudott, az most hivatalos is lett, Nick Sirianni főedző most először a nyilvánosság előtt is kimondta, hogy Jalen Hurts lesz a Philadelphia Eagles kezdő irányítója. Persze nem meglepő a hír, de akiben egy fikarcnyi kétség is lett volna, hogy Joe Flacco vagy esetleg a frissen megszerzett Gardner Minshew átveheti Hurts helyét, az most elkönyvelheti a tényt, hogy nem így lesz.

Sirianni kiemelte, hogy mivel Hurtsön kívül senki nem kapott első csapatos snapeket, így az irányító már régóta tudhatta, hogy ő a kezdő, és valójában ezzel már ők is korábban kinyilvánították terveiket. A főedző elmondta, hogy Hurts folyamatosan fejlődött a nyár alatt és elégedett a munkájával.

Hurts tavaly adott egy kis szikrát az Eaglesnek Carson Wentz pocsék teljesítménye után, de összességében ő sem játszott igazán jobban. 1-3-as mérleget sikerült felmutatnia a tavalyi második körös irányítónak, a passzainak csak 52 százaléka ment emberhez 1061 yardért, 6 TD-ért és 4 interceptionért, ráadásul volt több védők által elejtett passza is. Hurts emellett futott még 354 yardot és 3 hatpontost.

Sirianni megnevezte a kezdő left tackle-t is, aki Jordan Mailata lesz. Erre is számítani lehetett az edzőtábor alapján, de azért említésre méltó, hogy az ex-rögbis, korábbi hetedik körös játékos, aki draftolása előtt soha nem játszott semmilyen amerikai foci meccsen, simán kiszorította a korábbi első körös Andre Dillardot.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!