Connect with us

Hír

Akár egy hónapot is távol maradhat otthonától a Saints

Az Ida hurrikán lecsapott Louisianára, és bár a Superdome megúszta komolyabb károk nélkül a természeti katasztrófát, New Orleans infrastruktúrájáról ez már nem mondható el. Emiatt akár egy hónapot is távol maradhat otthonától a Saints, mondta a főedző Sean Payton.

Az első héten a Saints a Packerst fogadná, majd utazik Carolinába és New Englandbe. Ezt követően játszana csak ismét hazai pályán a csapat (a Giants ellen október 3-án) – ha tehát az első héten nem lehet meccset rendezni New Orleansban, akkor szeptemberben egyáltalán nem lenne otthon a csapat. És ez még a jobbik eset: ha még október elején sem lesz megoldható egy New Orleans-i meccs, akkor legközelebb csak október 31-én léphetne pályára a Caesars Superdome-ban a gárda (az 5. és 7. héten idegenben játszanak Peytonék, míg a 6. héten bye weeken lesznek).

A Saints jelenleg Dallasban edz, de mivel az AT&T stadionban koncert lesz a jövő hétvégén, így a csapat nem fogadhatja ott a Packerst a nyitófordulóban (az ki van zárva, hogy Green Bayben legyen a találkozó). Egyelőre tehát még az is óriási kérdőjel, hol tudja lejátszani a csapat az első hazai meccsét.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!