Connect with us

Hír

Ja’Marr Chase a labdákra fogja a dropokat

Ja’Marr Chase úgy érkezett a 2021-es NFL Draftra, mint a legjobb elkapó prospect, akihez hasonlót keveset láttunk az utóbbi években. Ehhez képest a nyár nem sikerült valami fényesre, hiszen az edzőtáborban is gyengélkedett, az előszezonban pedig öt felé szálló labdából négyet elejtett. A Bengals újonca azt mondja, hogy ez a labda miatt van.

“Más a labda, mert nagyobb és nincsenek rajta a fehér csíkok. Így nem látod eléggé, ahogy jön feléd, oda kell figyelned a fűzőre, hiszen az egész labda barna és csak hat kis fehér fűző van rajta. Összességében csak hozzá kell szokjak és meg kell találnom, hogyan lesz kényelmes elkapni.”

– mondta Chase a csapat hivatalos oldalának, és hozzátette, hogy nem akar kifogásokat keresni, de az sem segít, hogy tavaly nem játszott egy percet sem, még ha nem is a fenekén ült egész évben. Ettől még ő a hibás és meg kell oldania ezt a feladatot.

Értjük, mit mond Chase és nyilván van is benne valami, de azért többszáz elkapó élte meg ugyanezt és tudtunkkal egyikük sem panaszkodott még erre az elejtett labdák kapcsán. Meglátjuk, mi lesz az alapszakaszban, de ez most nem hangzott valami jól. És még ha így is van, akkor sem biztos, hogy jó ötlet volt ezt megosztania a világgal.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pritek
pritek
2021-09-09 22:19

Es amikor eldontotte, hogy nem jatszik tobbet a suliban, akkor nem volt korulotte egy pengeagyu sem aki azt mondta volna, hogy ugorjunk el a sarki nfl szuvenir shopba es vegyunk ot meccslabdat, mert mostantol azzal gyakorlunk? Ne mar haver.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
2021-09-09 18:07

Van valami oka, hogy az NFL labdákon nincs ilyen csík? Furcsa az egész.
A gurulós fociban minden évben új labda és mezek jönnek ki minden csapatnál, az NFL-ben a labda kb változatlan 100 éve és komoly hír, ha egy csapat egy csíkot megváltoztat a nadrágján. Ugyanakkor a foci szabályai lényegében 100 éve változatlanok, míg az NFL meg évente változtat akár jól bevált dolgokon is.
A nagy sportszergyártó pedig érdekelt mindkét biztniszben.

peter szabo
peter szabo
2021-09-09 17:15

Mindamellett hogy megértem Diogo álláspontját is…. De állítólag a Burrow-val meglévő kémia miatt is választották ki. Ezért akár görögdinnyét is dobálhatna neki, akkor is illenék elkapkodni néhány labdát. Deutsch Tamás meg már hozzászokott a sirámokhoz,eső után csúszik a fű, fújt a szél, meleg volt… Rutinos…De az ellenfél nem ugyanazon a pályán, ugyanazzal a labdával játszott?!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  peter szabo
2021-09-10 13:23

Cikk: “Más a labda, mert nagyobb és nincsenek rajta a fehér csíkok”
peter szabo: “Deutsch Tamás meg már hozzászokott a sirámokhoz…”
Én: Azért a fehér csík hiányáért ő is durván tiltakozna… ;)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2021-09-09 15:51

A fehér csíkok hiányoznának neki? Valaki hozza már össze Deutsch Tomival! :D Mindent a sportolókért!

Fetyke
Fetyke
2021-09-09 15:47

Jefferson azt mondja erre: Bruhhaha! :D :D :D

Diogo Rynald
Diogo Rynald
2021-09-09 15:31

Sztem full korrekt, meg én azt is csipem ha egy sportoló őszintén azt mondja amit gondol, nem pedig bullshitel, paneleket puffogtat

playmaker90
playmaker90
2021-09-11 08:20

Évszázad legnagyobb bustja lesz

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x