Connect with us

Hír

A szezon első sérülésjelentése

Ma este (péntek hajnalban) a Buccaneers és a Cowboys jóvoltából hivatalosan is kezdetét veszi a 2021-es alapszakasz, ami azt jelenti, hogy az első beharangozó mellett az első sérülésjelentéssel is érkezünk.

Bucsnál mindössze egyetlen játékos, a safety Jordan Whitehead nem bevethető, mindenki más egészséges. A Cowboysnál az All-Pro guard Zack Martin elkapta a koronavírust, így ő kihagyja a mérkőzést, ellenben az RT La’el Collins és Dak Prescott is teljes edzésmunkát végzett.


A Chargers kezdő futója, Austin Ekeler combhajlító-sérüléssel bajlódik, edzést is hagyott ki miatta, így kérdéses a játéka, míg a right tackle Bryan Bulaga teljes edzésmunkát végzett szerdán.


Coltsnál van ok az optimizmusra, ugyanis Carson Wentz teljes edzésmunkát végzett, a guard Quenton Nelson is játékra alkalmasnak tűnik, illetve az LT Eric Fisher is már limitáltan edzett szerdán.


Falcons IR-re tette a corner Kendall Sheffieldet, míg a Texans ugyanúgy járt a rúgó Ka’imi Fairbairnnel.


A Bears védőfala nem nézett ki jól szerdán, ugyanis a két kezdő egde rusher, Khalil Mack és Robert Quinn csak limitáltan edzett, míg a DT Eddie Goldman teljesen kihagyta az edzést. Emellett a második számú elkapó Darnell Mooney is csak limitáltan vett részt a gyakorlatokon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!