Connect with us

Hír

Josh Gordon már megint a visszatérés kapujában

Josh Gordon már pár hónapja kérvényezte a visszatérését a ligába, azonban egyelőre ez még nem történt meg. Most az NFLPA, tehát a játékosok szakszervezete megállapította, hogy az elkapó a visszaengedés minden feltételét teljesítette, nem bukott meg semmiféle drogteszten és a rehabilitációs programját is végigcsinálta, tehát azt ajánlják Roger Goodell kommisszárnak, hogy állítsa vissza a játékengedélyét – írja Adam Schefter. Gordon állítólag be is van oltva és készen áll a játékra, amint az NFL engedélyezi azt neki.

Tavaly decemberben az NFL feltételesen visszaállította Gordon játékjogát, a Seahawks várta is vissza a pályára, azonban a liga végül ismét határozatlan időre eltiltotta az elkapót, hiszen megszegte a visszatérés feltételeit. A Seahawks márciusban kivágta a játékost, hogy játszhasson a Fan Controlled Football League-ben, jelenleg tehát szabadügynöknek tekinthető.

Gordon 2013-ban vezette a ligát elkapott yardokban (pedig két meccset ki is hagyott és olyan irányítói voltak, mint Jason Campbell, Brandon Weeden és Brian Hoyer), azonban az azóta eltelt hét évben mindössze 33 meccsen lépet pályára, tehát 79-et hagyott ki sorozatos eltiltásai miatt, amiket tiltott szerek használatáért kapott. Utoljára 2019 decemberében láthattuk az NFL-ben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!