Connect with us

Hír

Josh Gordon már megint a visszatérés kapujában

Josh Gordon már pár hónapja kérvényezte a visszatérését a ligába, azonban egyelőre ez még nem történt meg. Most az NFLPA, tehát a játékosok szakszervezete megállapította, hogy az elkapó a visszaengedés minden feltételét teljesítette, nem bukott meg semmiféle drogteszten és a rehabilitációs programját is végigcsinálta, tehát azt ajánlják Roger Goodell kommisszárnak, hogy állítsa vissza a játékengedélyét – írja Adam Schefter. Gordon állítólag be is van oltva és készen áll a játékra, amint az NFL engedélyezi azt neki.

Tavaly decemberben az NFL feltételesen visszaállította Gordon játékjogát, a Seahawks várta is vissza a pályára, azonban a liga végül ismét határozatlan időre eltiltotta az elkapót, hiszen megszegte a visszatérés feltételeit. A Seahawks márciusban kivágta a játékost, hogy játszhasson a Fan Controlled Football League-ben, jelenleg tehát szabadügynöknek tekinthető.

Gordon 2013-ban vezette a ligát elkapott yardokban (pedig két meccset ki is hagyott és olyan irányítói voltak, mint Jason Campbell, Brandon Weeden és Brian Hoyer), azonban az azóta eltelt hét évben mindössze 33 meccsen lépet pályára, tehát 79-et hagyott ki sorozatos eltiltásai miatt, amiket tiltott szerek használatáért kapott. Utoljára 2019 decemberében láthattuk az NFL-ben.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Csabesz20
Csabesz20
2021-09-15 08:13

Hagyjuk már. Az NFLnél szerintem valki erre izgul, hogy “ezazzz most visszaengedjük, majd úgyis újra eltilthatjuk, mert nem marad tiszta a pali!”

chester
chester
Reply to  Csabesz20
2021-09-15 11:49

Szerintem Kaepernick ota mar ovatosan kezeli ezeket a liga, es ha nincs indoka arra miert is ne engedje vissza mikor minden checkboxban pipa van, akkor nem fognak pattogni. Foleg hogy ez nem valami polgarjogi eset ami felhaborodast keltene ha visszaengednek, szimplan addikcio.

Laca86
Laca86
2021-09-15 10:55

Van ennek még értelme? Azért Gordon bebizonyította masszívan, hogy fejben nem tud ott lenni. Újabb és újabb esélyt kapott, amit mindannyiszor eldobott. Szerintem kereslet sem nagyon lesz már rá.

Tizenkettes
Tizenkettes
2021-09-15 10:51

Nem hiszem, hogy jó üzenete lenne annak, hogy folyamatosan “megbocsátanak” egy javulni nem képes és nem akaró idiótának, aki évek alatt sem fogta fel, hogy ha néhány évig komolyan veszi ezt a játékot, akkor a visszavonulása után olyan sok (anyagi) gondja már nem lesz. Persze neki az igazi büntetés az lenne, ha az NFL rábólintana a visszatérésére, a csapatok viszont nem kockáztatva nem kérnének belőle…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x