Connect with us

Hír

A 49ers megpróbálta megszerezni Cameron Dantzlert a Vikingstól

A 49ers nem áll valami jól cornerbackekkel, azután meg pláne, hogy Jason Verrett is kidőlt az egész szezonra. Volt pletyka arról, hogy Richard Shermant visszaigazolnák, de végül Dre Kirkpatrick érkezett csak a veteránok közül, illetve még múlt héten Josh Norman, aki nem lépett pályára a nyitófordulóban. John Lynchék azonban bepróbálkoztak a Vikingsnál is egy fiatal CB megszerzése kapcsán.

David Lombardi számolt be arról, hogy a 49ers felhívta a Vikingst, és arról érdeklődött, hogy meg tudná-e szerezni a tavalyi harmadik körös Cameron Dantzlert, aki egészségesen inaktív volt a hétvégén a Bengals ellen. Dantzler tavaly újoncként sokat játszott Minnesotában és nem is volt szörnyű, szóval várható volt a fejlődés tőle. Ezért is volt meglepő, hogy inaktív volt annak ellenére, hogy semmilyen sérülés nincs. A Vikingsnál Patrick Peterson, Bashaud Breeland, Mackensie Alexander, Kris Boyd és Harrison Hand volt a meccsnapi keretben a Bengals ellen.

Lombardi azt is hozzáteszi, hogy a 49ers továbbra is nyitott arra, hogy Shermant visszaigazolja, és beszélgetnek is a felek, hogy később potenciálisan újra összeálljanak San Franciscóban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!