Connect with us

Hír

Lassan kifut az időből a Steelers TJ Watt új szerződésével

Már legjobb esetben is csak egy hete van a Steelersnek arra, hogy hosszabbítson TJ Wattal, legalábbis akkor, ha tartja magát a csapat az eddig bevett gyakorlatához (vagyis szezon közben nem tárgyalnak szerződésekről). Pozitívum, hogy az NFL Network információi szerint közelednek az álláspontok.

TJ Watt szerződése utolsó évébe lép idén, az ötödik éves opciójával $10,089 milliót keresne. Ennek a piacon a 2,5-szeresét is megkapná, így nem csoda, hogy eddig legálisan holdoutolt (ott volt a csapat edzésein, csak épp nem edzett). Valószínűleg a szezon elején kicsit rozsdás is lehet emiatt, de alighanem jót tenne a lelkének és a motivációinak egy új szerződés (az alapszakaszban a szigorú büntetések miatt szinte kizárt, hogy holdoutolna).

A liga legjobban fizetett védője jelenleg Joey Bosa évi $27 milliós fizetéssel (új pénzt tekintve), ezt minden bizonnyal túl fogja szárnyalni Watt új kontraktusa. A Steelersnek jelenleg körülbelül $12 milliónyi helye van a sapka alatt, ami a liga felső harmadába helyezi a gárdát, és ez az összeg simán elég ahhoz, hogy megoldják Watt hosszabbítását.

A 27 éves játékos négy év alatt 49,5 sacket ért el, háromszor lett Pro Bowler és az utóbbi két évben első csapatos All-Prónak is választották. Tavaly mindössze a harmadik játékos lett az utóbbi 15 évben, aki egy szezonban legalább 15 sacket, 23 negatív yardos szerelést és 41 QB hitet regisztrált.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!