Connect with us

Hír

Már 2019-ben megromlott a Falcons és Julio Jones viszonya

Kisebb sokként érte az NFL világát, amikor kiderült, hogy Julio Jones már a 2020-as idény után cserét kért a Falconstól (amit végül meg is kapott). A csapat tulajdonosa, Arthur Blank szerint ugyanakkor ez a szervezeten belül nem volt akkora meglepetés, ugyanis már 2019-ben megromlott az elkapó és a klub kapcsolata.

“2019-ben az NFL történetének legjobban kereső elkapójává tettük. Úgy éreztük, hogy nagyon méltányosak voltunk vele, de ő valamiért úgy gondolta, hogy nem adtuk meg neki a kellő tiszteletet. Fogalmam sincs, miért érezte így, de ez volt a helyzet”

– mondta Blank a TheAthleticnek.

“Már ekkor végérvényesen megromlott a kapcsolat, Julio soha nem volt olyan, mint régen. Nagyszerű 10 évünk volt együtt, az utolsó pillanatig jó csapattárs volt, de látszott rajta, hogy nem akar itt lenni.”

Jones 2019-ben 15 meccsen 99 elkapást jegyzett 1394 yardért és hat TD-ért, míg tavaly 771 yardot és három TD-t gyűjtött kilenc mérkőzésen. A játékára továbbra sem lehetett panasz, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni – a Titans végül egy második és negyedik körös cetliért megszerezte a 32 éves klasszist, lezárva ezzel egy korszakot.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!